Høstens kurs hos AKKS Bergen

Påmeldingen til høstens kurs er i gang!

Nybegynnerkurs i Ableton Live august 2021

Vi starter høstsemesteret med Ableton Live-kurs for nybegynnere 23. og 24 august. På dette kurset vil vi i løpet av kursets to dager lære oss programmet og hvordan bruke programmet til å starte å lage egne låter. Les mer om kurset her!

Instrument-, vokal-, DJ og elektronisk musikkurs

6. – 9. september og 1. – 4. november starter vi opp nye kurs på USF Verftet. På våre kurs har vi to nivåer, nybegynner og viderekommen. Vi har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i trygge rammer, i grupper. Foreløpig er antall plasser pr. kurs begrenset til 3, men om korona-tiltakene skulle endre seg til kursoppstart vil vi åpne for flere plasser pr. kurs. Vi anbefaler derfor å melde seg på kursene tidlig. Noen kurs kan alt være fulltegnet, men man kan melde sin interesse ved å tegne seg på venteliste.

Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.
Har du ikke egen bass eller gitar er det mulig å leie av oss.

Det er mulighet for å betale for kurset med faktura, fakturaen vil da bli utsendt en uke før kurset, eller betale med Vipps eller bankkort. På alle kurs har man også mulighet for gratisplasser for deltakere under 26 år, der familien har begrenset økonomi. Velg dette da i påmeldingen. Under er en oversikt med kursdager, samt link til hvert kurs. Man må fylle ut påmeldingsskjema for å bli påmeldt til kurset.

Mandager fra 6. september og 1. november
Tirsdager fra 7. september og 2. november
Onsdager fra 8. september og 3. november
Torsdager fra 9. september og 4. november
Juniorkurs 9 til 13 år

Vi har egne kurs for de som er mellom 9 til 13 år i piano, trommer, akustisk gitar, elgitar og vokal: mer info her.

Bandleiren LOUD! – Høstferien 11. oktober til 15. oktober, kl. 09.30 – 16.00

Bandleiren LOUD! er en bandleir som arrangeres for jenter, ikke-binære og transpersoner i alderen 11-16 år på dagtid i høstferien på USF Verftet. Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Bergen. I løpet av uken har vi bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter uken med en konsert for venner og familie. Mer info og påmelding her!

Andre kurs

Denne høsten vil det også bli produsentkurs med Paperclip Studio, låtskriverkurs, musikkteorikurs med fokus på melodi og vokal, samt produsent-kursserien GAIN. Datoer og mer info kommer, følg med på våre nettsider, Facebook og Instagram.

Mer info om alle våre kurs finner en her.

Ta kontakt om dere skulle ha spørsmål.

Velkommen til kurs hos AKKS Bergen til høsten!