Kurs

AKKS Bergen tilbyr bandkurs, instrumentkurs, vokalkurs, DJ-kurs, samt kurs innen elektronisk musikk og musikkproduksjon, med profesjonelle instruktører fra Bergens musikkliv.
På våre kurs er det fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fem deltakere.

Våre faste kurs har oppstart i februar, april, september og november, og holdes på USF Verftet og Det Akademiske Kvarter i Bergen sentrum. Kursene går over 5 uker med undervisning to timer i uken. Ved siden av våre faste kurs setter vi hvert semester opp andre typer kurs og workshops, med tema som eksempelvis musikkproduksjon, låtskriving og konsertproduksjon.

Med unntak av GAIN og LOUD, er AKKS Bergen sine kurs åpne for alle kjønn fra 14 år og oppover.
Vi har ingen øvre aldersgrense, men vil prioritere de mellom 14-26 år ved stor pågang.

Les våre påmeldingsvilkår og vår personvernerklæring for kurs: Påmeldingsvilkår kurs AKKS Bergen


 

Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.
For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjema. Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

Savner du noe i vårt kurstilbud eller har spørsmål?
Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på
kontoret@bergen.akks.no.