Kurs

Foto: Kristoffer Øen

AKKS Bergen tilbyr kurs og workshops med profesjonelle instruktører fra Bergens musikkliv. På våre kurs er det fokus på mestringsfølelse og spilleglede.

 

Når og hvor holder vi kurs

AKKS Bergens faste kurs har oppstart i februar, mars-april, september og november, og holdes på USF Verftet i Bergen sentrum. I tillegg har vi kortere kurs og workshops, med tema som eksempelvis musikkproduksjon, låtskriving og konsertproduksjon som gjerne arrangeres på ulike steder i Bergen sentrum.

For bedre kjønnsbalanse i musikklivet

AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Kursene våre er åpne for alle kjønn, med unntak av GAIN – et produsentprosjekt og Bandleiren LOUD! som er for jenter, ikke-binære og transpersoner.

Aldersgrense på kurs

Fra våren 2022 har vi ungdomskurs for de mellom 12 og 16 år, mens våre ordinære kurs er fra 15 år og oppover. Vi har ingen øvre aldersgrense, men vil prioritere de mellom 14 til 26 år ved stor pågang.

Rabatterte og gratis kursplasser

AKKS Bergen har et begrenset antall plasser som er gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. Les mer om ordningen her.

Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs. Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser vår 2022 her, og vår personvernerklæring her!

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Smittevern på våre kurs

Les om hvordan vi praktiserer smittevern på våre kurs her!

Savner du noe i vårt kurstilbud eller har spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!

Les mer om våre kurs under, eller trykk her for å komme direkte til våre påmeldinger.