Kurs

Foto: Kristoffer Øen

AKKS Bergen tilbyr kurs og workshops med profesjonelle instruktører fra Bergens musikkliv. På våre kurs er det fokus på mestringsfølelse og spilleglede.

 

Smittevern på kurs

AKKS Bergen arrangerer kurs så lenge det ikke er forbud mot dette. Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen her.

Når og hvor holder vi kurs

AKKS Bergens faste kurs har oppstart i februar, april, september og november, og holdes på USF Verftet i Bergen sentrum. I tillegg har vi kortere kurs og workshops, med tema som eksempelvis musikkproduksjon, låtskriving og konsertproduksjon.

For bedre kjønnsbalanse i musikklivet

AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Kursene våre er åpne for alle kjønn, med unntak av GAIN – et produsentprosjekt og Bandleiren LOUD! som er for jenter, ikke-binære og transpersoner.

Aldersgrense på kurs

For de yngste har vi egne juniorkurs for de mellom 9-13 år, mens våre ordinære kurs er fra 14 år og oppover. Vi har ingen øvre aldersgrense, men vil prioritere de mellom 14-26 år ved stor pågang.

Rabatterte kursplasser

AKKS Bergen har et begrenset antall plasser som er gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. Les mer om ordningen her!

Vilkår

Les våre påmeldingsvilkår og vår personvernerklæring for kurs: Påmeldingsvilkår kurs AKKS Bergen

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Savner du noe i vårt kurstilbud eller har spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!