Kurs

Foto: Kristoffer Øen

AKKS Bergen tilbyr kurs og workshops med profesjonelle instruktører fra Bergens musikkliv. På våre kurs er det fokus på mestringsfølelse og spilleglede.

 

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse kursavvikling hos AKKS Bergen her!
Har dere spørsmål, ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Våre faste kurs har oppstart i februar, april, september og november, og holdes på USF Verftet i Bergen sentrum. I tillegg har vi kortere kurs og workshops, med tema som eksempelvis musikkproduksjon, låtskriving og konsertproduksjon.

Se alle våre kurs lenger ned på siden.

Med unntak av GAIN – et produsentprosjekt for jenter og bandleiren LOUD! er AKKS Bergen sine kurs åpne for alle kjønn og aldere. Våre juniorkurs er for de mellom 9-13 år, mens våre ordinære kurs er fra 14 år og oppover.  Vi har ingen øvre aldersgrense, men vil prioritere de mellom 14-26 år ved stor pågang.

AKKS Bergen har  et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 18 år og der familien har begrenset økonomi. Les mer om ordningen her!

Les våre påmeldingsvilkår og vår personvernerklæring for kurs: Påmeldingsvilkår kurs AKKS Bergen


Savner du noe i vårt kurstilbud eller har spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!