Konserter

For alle våre kursdeltakere arrangerer vi AKKS-konserten i slutten av hvert semester, og der får de muligheten til å vise frem hva de har lært i kursperioden. Om du ikke går på kurs men likevel bruker øvingslokalene, kan du spille på  Lyden fra øvingslokalet, som vi arrangerer i samarbeid med Hulen Bergen én gang i semesteret. Her spiller flere up-and-coming artister som plukkes fra våre øvingslokaler, og av Hulen.

Under 18, og ingen verge til å ta deg med på konsert? Ikke noe problem, AKKS Bergen leder ungdomsarrangørgruppen UFLAKKS, som arrangerer rusfrie konserter med fri aldersgrense. UFLAKKS er både av og for ungdommer, så det blir rykende ferske artister og uforglemmelige konsertopplevelser. Om du heller vil stå på scenen enn i publikum, arrangerer vi også den tradisjonsrike Eggstockfestivalen i begynnelsen av Juni hvert år. Festivalen har røtter tilbake til 60-tallet, og er et springbrett for unge, lokale, uetablerte artister i Hordaland. Eggstockfestivalen har også selvfølgelig fri aldersgrense.

I løpet av året gjennomfører vi også andre arrangementer, som AKKS-bingo og markering av Kvinnedagen. Følg med på vår Facebookside for å holde deg oppdatert.