Konserter

For alle våre kursdeltakere arrangerer vi AKKS-konserten i slutten av hver kursperiode, og der får de muligheten til å vise frem hva de har lært. Om du ikke går på kurs men likevel bruker øvingslokalene, kan du spille på AKKS presenterer: Torsdagsrock som vi arrangerer i samarbeid med Hulen én gang i semesteret. Her spiller flere up-and-coming artister som plukkes fra våre øvingslokaler, og av Hulen. Eller på Åpen scene der man kan få vise låtmateriale for et publikum.

Under 18 år og ingen verge til å ta deg med på konsert? Ikke noe problem! AKKS Bergen leder ungdomsarrangørgruppen UFLAKKS som arrangerer rusfrie konserter med fri aldersgrense. UFLAKKS er både av og for ungdommer, så det blir rykende ferske artister og uforglemmelige konsertopplevelser. Om du heller vil stå på scenen enn i publikum, arrangerer vi også den tradisjonsrike Eggstockfestivalen i begynnelsen av juni hvert år. Festivalen har røtter tilbake til 60-tallet og er et springbrett for unge, uetablerte artister i Vestland. Eggstockfestivalen har også fri aldersgrense.

I løpet av året gjennomfører vi også andre arrangementer, som månedlig AKKS-bingo på Apollon og markering av kvinnedagen i mars. Følg med på vår Instagram og Facebook-side for å holde deg oppdatert.

Ønsker du spille på et av våre arrangementer? Meld din interesse! 

Vi vil at arrangementene våre skal være tilgjengelige for alle. Ledsager går derfor gratis på alle våre arrangement ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen. Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan også benyttes på våre arrangement. Ved forhåndsbestilling av billetter eller andre spørsmål, ta kontakt med oss på bergen@akks.no eller tlf. 55 55 75 55.