AKKS-konserten

AKKS Bergen arrangerer AKKS-konserten på Kvarteret som en avslutning for hver kursperiode, hvor deltakere fra ulike AKKS-kurs blir invitert til å opptre. Det er et populært arrangement med rundt 100 gjester på hver konsert. Her får nye musikerspirer vist seg fram, og for mange er dette deres første sceneopptreden.

Fast innslag på AKKS-konserten er bandene fra bandkurset og kursdeltakere fra vokalkursene.

På bandkurset spiller de fleste med noen de ikke kjente fra før og står gjerne på scenen for aller første gang. Det er også en del nybegynnere fra vokalkurs som opptrer. I forkant av konserten får alle prøvd seg på scenen med lydprøve, slik at selve konsertopplevelsen skal være en så trygg og positiv opplevelse som mulig. Det er en kveld full av spilleglede, nerver på høykant og utrolig god stemning!

De neste AKKS-konsertene er planlagt 26. oktober og 7. desember 2022 på Kvarteret.

Følg med på vår Facebook-side for mer informasjon om arrangementet.

 


Vi vil at arrangementene våre skal være tilgjengelige for alle. Ledsager går derfor gratis på alle våre arrangement ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen. Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan også benyttes på våre arrangement. Ved forhåndsbestilling av billetter eller andre spørsmål, ta kontakt med oss på bergen@akks.no eller tlf. 55 55 75 55.