Praktisk info- kurs

Foto: Ingvild Hægh.

Når og hvor holder vi kurs

AKKS Bergens faste kurs har oppstart i februar, mars-april, september og november, og holdes på USF Verftet i Bergen sentrum. I tillegg har vi kortere kurs og workshops, med tema som eksempelvis musikkproduksjon, låtskriving og konsertproduksjon som gjerne arrangeres på ulike steder i Bergen sentrum.

For bedre kjønnsbalanse i musikklivet

AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Kursene våre er åpne for alle kjønn, med unntak av GAIN – et produsentprosjekt og Bandleiren LOUD! som er for jenter, ikke-binære og transpersoner.

Trygt og motiverende læringsmiljø på kurs hos AKKS

For oss i AKKS er det viktig at alle kursdeltakere får en god kursopplevelse og føler seg trygge på kursene våre. Hos AKKS skal det være rom for å prøve seg fram, feile, stille spørsmål og vokse. Les mer om hvordan vi jobber med læringsmiljøet på våre kurs her!

Aldersgrense på kurs

Fra våren 2022 har vi ungdomskurs for de mellom 12 og 16 år, mens våre ordinære kurs er fra 15 år og oppover. Vi har ingen øvre aldersgrense, men vil prioritere de mellom 15 til 26 år ved stor pågang.

Gruppekurs

Alle vår er kurs er gruppekurs med 3-5 deltakere. Første kursdag vil vi bruke tid på å bli kjent med hverandre og videre i kurset vil vi ha fokus på skape trygge kursomgivelser. Vi er avhenging av nok påmeldte for å kjøre kurset. Ved få påmeldte vil kurset kunne bli avlyst.

Rabatterte og gratis kursplasser

AKKS Bergen har et begrenset antall plasser som er gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. Dette MÅ velges når man melder seg på kurset. Les mer om ordningen her.

Betaling

Kursene kan betales for ved faktura, vipps eller bankkort. Om du velger faktura, vil fakturaen bli utsendt første kursdag. Om ikke fakturaen betales innen forfall vil ekstra omkostninger påløpe. Betales ikke fakturaen vil den bli sendt til inkasso.

Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs. Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser 2022 her, og vår personvernerklæring her!

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta. Grunnet vedlikehold vil husets heis holde stengt fra mandag 3. mai til mandag 23. mai. Det er dermed kun mulig å benytte trappene mellom etasjene i denne perioden.

Savner du noe i vårt kurstilbud eller har spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!

Les mer om våre kurs her, eller trykk her for å komme direkte til våre påmeldinger.