Åpen scene

Åpen scene våren 2023. Foto: Ingvild Hægh

Hvor kan man møte andre likesinnede, musikkinteresserte i Bergen?

AKKS Bergen og RF vil skape en arena for unge musikere og andre musikkinteresserte som vil vise musikken sin for et publikum, treffe nye venner, folk å arrangere konserter med, eller andre å spille med. Ta deg turen på vår åpen scene for å spille med andre og oppdage ny, lokal musikk!

Vi legger opp til åpen scene, hvor man får mulighet til å vise frem materialet sitt til et nytt publikum. Vi har ikke husband, så om du er vokalist og ønsker å spille en spesifikk låt, bør du ha med egen backing track. Vi oppfordrer alle til å ta med egne instrumenter. Har du et komplisert oppsett må du kunne rigge det opp selv.

Følg med på vår Facebook og Instagram for informasjon om neste åpen scene.

 


 

På alle AKKS Bergen sine arrangementer møter vi hverandre med respekt og heier hverandre frem. Nedlatende oppførsel mot andre vil ikke bli tolerert.

Vi vil at arrangementene våre skal være tilgjengelige for alle. Ledsager går derfor gratis på alle våre arrangement ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen. Ved forhåndsbestilling av billetter eller andre spørsmål, ta kontakt med oss på bergen@akks.no eller tlf. 55 55 75 55.