UFLAKKS Bergen er en ungdomsarrangørgruppe som arrangerer konserter for ungdom - av ungdom.

Kjartan Lauritzen på Ung Delegat under Vill Vill Vest 2016. Ung Delegat arrangeres av UFLAKKS. Foto: Helge Brekke

Neste UFLAKKS-konsert:

brenn. – u18 på Underlig 2. november

Iris – u18 på Østre 27. november

 


UFLAKKS er en konsertserie av og for ungdommer. I dag består ungdomsarrangøren av 15 medlemmer i alderen 14-20 år, som aktivt leter etter ny, spennende musikk og arrangerer rusfrie konserter med fri aldersgrense.

Målet med UFLAKKS er å lære ungdom hvordan man arrangerer konserter, øke konserttilbudet i Bergen for ungdom og løfte fram unge og lovende lokale band. Vil du også arrangere konserter? Eller ønsker du å spille på UFLAKKS? Ta kontakt med oss på epost, bergen@uflakks.no, og følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer.

 

UFLAKKS ble dannet i 2013 etter en innspillskonferanse i regi av Norske Konsertarrangører og Brak, der en gjeng ungdommer ytret ønske om å bedre konserttilbudet for ungdom, samt at de ønsket å lære hvordan man arrangerer konserter selv.
AKKS Bergen tok ønsket på alvor og inviterte ungdommene med i planleggingsfasen av det som skulle utvikle seg til å bli UFLAKKS.
Fem år etter, ser vi at prosjektet har fått fotfeste flere steder i landet. Antall ungdomsarrangører og kulturopplevelser for unge har økt betraktelig, og viser hvor viktig det er å ta ungdom på alvor.