UFLAKKS Bergen er en ungdomsarrangørgruppe som arrangerer konserter for ungdom - av ungdom.

Safario på Kvarteret (2021)

UFLAKKS er en konsertserie av og for ungdommer. I dag består ungdomsarrangøren av 15 medlemmer i alderen 14-20 år, som aktivt leter etter ny, spennende musikk og arrangerer rusfrie konserter med fri aldersgrense.

Målet med UFLAKKS er å lære ungdom hvordan man arrangerer konserter, øke konserttilbudet i Bergen for ungdom og løfte fram unge og lovende lokale band. Vil du også arrangere konserter? Eller ønsker du å spille på UFLAKKS? Ta kontakt med oss på epost bergen@uflakks.no, og følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer.

UFLAKKS ble dannet i 2013 etter en innspillskonferanse i regi av Norske Konsertarrangører og Brak, der en gjeng ungdommer ytret ønske om å bedre konserttilbudet for ungdom, samt at de ønsket å lære hvordan man arrangerer konserter selv. AKKS Bergen tok ønsket på alvor og inviterte ungdommene med i planleggingsfasen av det som skulle utvikle seg til å bli UFLAKKS. I dag ser vi at prosjektet har fått fotfeste flere steder i landet. Antall ungdomsarrangører og kulturopplevelser for unge har økt betraktelig, og viser hvor viktig det er å ta ungdom på alvor.

Lurer du på hvilke artister som har spilt UFLAKKS-konserter i løpet av årene? Se liste over alle våre tidligere konserter her!

 


Vi vil at arrangementene våre skal være tilgjengelige for alle. Ledsager går derfor gratis på alle våre arrangement ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen. Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan også benyttes på våre arrangement. Ved forhåndsbestilling av billetter eller andre spørsmål, ta kontakt med oss på bergen@akks.no eller tlf. 55 55 75 55.