Du trenger ikke gå på kurs eller leie øvingslokale for å bli medlem hos oss. Som medlem i AKKS bidrar du direkte til organisasjonens arbeid for et likestilt og mangfoldig musikkliv. I tillegg får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, inkludert medlemspris på både kurs, leie av øvingslokaler og konserter i regi av AKKS, samt gode rabatter hos utvalgte musikkbutikker og en rekke samarbeidspartnere.

Bli med i #AKKSfamilien!

Ta steget inn i musikklivet med AKKS! Som medlem får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, inkludert rimelige kurs, leie av øvingslokaler og konserter i regi av AKKS, samt gode rabatter hos utvalgte musikkbutikker og en rekke samarbeidspartnere. I tillegg gjør du musikklivet til et bedre sted gjennom å bidra direkte til vårt arbeid for likestilling, kjønnsbalanse og mangfold i musikklivet. Et medlemskap i AKKS gjelder for et år av gangen og fornyes hvert kalenderår.

To typer medlemskap
Vi tilbyr to typer medlemskap – enkeltmedlemskap eller bandmedlemskap.
Bandmedlemskap gir de samme medlemsfordelene i AKKS som et ordinært medlemskap, men bandet kan også søke Frifond og VO-midler.
Les mer om bandmedlemskap og medlemsfordeler.

BLI MEDLEM IDAG!

MELD DEG INN VIA SMS

Send en sms med kodeord:
“AKKS fornavn etternavn fødselsdato adresse epost”
til 2030

Du vil motta bekreftelse i form av returmelding når registrering og sms-betaling har gått gjennom. Ta kontakt med ditt lokale AKKSkontor om det ikke går gjennom.

Faktura
Å bli medlem er enkelt – fyll ut skjemaet og du får umiddelbart faktura på e-post (husk å sjekke spamfilteret).

Oppdatere medlemskap og medlemsinformasjon
Trenger du å fornye ditt AKKSmedlemskap til inneværende år? Gå inn på Min side og skriv inn epostadressen du har registrert hos oss og trykk glemt passord dersom det er første gang du logger deg inn i vårt medlemssystem.
Du vil nå få en e-post med link der du kan velge nytt passord og du kan logge deg inn i medlemssystemet vårt og oppdatere medlemskap, adresse og betale årets kontingent.

Var du medlem i fjor, men har glemt fornye medlemskapet?
Send SMS med kodeord AKKS BETAL 50 til 2030.
Da vil du bli trukket 50,- kr fra ditt telefonabonnement. Husk at SMS’en må sendes fra det mobilnummeret som medlemskapet er registrert på. Dersom du ikke får returmelding, har ikke betalingen gått gjennom. Dette kan være på grunn av en eventuell sperre på mobilabonnementet eller mobilnummeret ligger ikke inne i våre systemer.

Har du flyttet eller registrert feil adresse hos oss kan lett gi oss din riktige adresse ved å sende AKKS ADRESSE gateadresse, postnr, poststed til 2030

Innmelding via skjema- få tilsendt faktura

Du kan også benytte deg av innmeldingsskjemaet nederst på denne siden. Fyll ut skjemaet under og du vil umiddelbart få faktura på epost (husk å sjekke spamfilteret!).


Din medlemsbrukerprofil

Du kan også gjøre endringer på medlemskapet ditt, som f.eks. endre adresse, telefonnummer eller epost ved å gå inn på din brukerprofilen på https://akks.hypersys.no. Er det første gang du logger deg på vårt medlemssystem, skriver du inn epostadressen du har registrert hos oss og trykk «glemt passord». Du vil nå få en e-post med link der du kan velge nytt passord og du kan logge deg inn i medlemssystemet vårt og oppdatere medlemskapet. Her kan du også betale gjeldende årets kontingent.