Kurs

Drømmer du om å lære et instrument, lære å skrive låter, bli DJ eller kanskje starte eget band? Bli med på et av våre kurs med inspirerende instruktører som selv er profesjonelle musikere, DJs, produsenter, teknikere og låtskrivere.

Kurstyper

Vi har både en-til-en og gruppekurs i vokal, instrument, band, DJ og musikkproduksjon.

Vi tilbyr 2 runder med kurs på 6 uker hvert semester fra september – november og fra november – desember.

Kursene går over 6 – 12 uker og passer for deg som er nybegynner eller viderekommen og fra 8-100 år. Vi setter sammen grupper etter nivå og alder.

Workshops varer 1-2 dager og passer for deg som vil sette deg inn i et musikktema som låtskriving, preproduksjon til live-konserter osv.

LOUD!-leirer arrangeres i høst- og vinterferien, samt sommerleir. Passer for jenter, transungdom og ikke-binære mellom 9-100 år.

Vi er opptatt av å skape et læringsmiljø med fokus på spilleglede og mestring, uansett nivå og kursaktivitet.

Les mer om AKKS sitt læringsmiljø her

Arbeidet mot kjønnsubalanse i musikklivet

AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Jenter og kvinner, samt andre kjønn som er underrepresenterte i musikken prioriteres på kurs, men kurs er åpne for alle å søke på og delta i.

Priser

Under ser du standardprisene våre på kurs. Pris på workshoper varierer.

2000,- AKKS-medlem inneværende kalenderår
1500,- AKKS-medlem videregående eller universitetstudent
50-0,- økonomisk presset
4000,- ikke-medlem

Ikke la økonomien stoppe deg! Du kan få våre kurs helt gratis. 

Har du begrenset økonomi kan du søke om å få gratisplass på våre kurs! Da krysser du bare av i påmeldingsskjemaet når du melder deg på. Denne ordningen er støttet av BUFDIR.

Ta kontakt med kursansvarlig på kurs@stavanger.akks.no for å høre om muligheten for å sette opp kurs for din gruppe, om du savner et kurs, spørsmål om gratisplasser, eller annet om kurstilbudet vårt.

Som medlem får du alltid rabattert kurspris

AKKS er en idealistisk, frivillig musikkorganisasjon, hvilket betyr at vi er avhengige av gode medlemstall for å kunne tilby kvalitetstilbud innen kursing, workshops, konserter og leie ut øvingslokaler til overkommelige priser. Vi lønner profesjonelle musikere- og forbilder- timeslønn for å holde kursene vi arrangerer, har husleieutgifter, utstyrsvedlikehold og må lønne administrasjonen vår for å organisere og arrangere disse kursene. Dermed er våre kurs priset så godt som vi har mulighet til, i tillegg til at vi får støtte fra Stavanger Kommune og BUFDIR til å arrangere gratistilbud til de som er økonomisk presset.

Som medlem i AKKS Stavanger er du med på å støtte oss som organisasjon og sikre at vi kan ha snille priser på alt vi arrangerer, i tillegg til at du får en rekke medlemsfordeler, og du er med på å jobbe mot et mer likestilt og mangfoldig musikkliv!

  • Alle
  • Band
  • Bass
  • DJ-kurs 6 uker
  • Gitar
  • LOUD!
  • Piano
  • Trommer
  • Vokal
  • Workshops