Viktig informasjon til deg som vil starte kurs hos oss om COVID-19 Coronavirus: Vi følger FHI og Norsk Musikkråd sine smittevernsregler for å kunne gjennomføre kurs. Les mer om disse her:  https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger

Vi har også våre egne regler og rutiner for smittevern. Disse finner du mer om her:  http://akks.no/stavanger/smittevern-hos-akks-stavanger/ ‎

Drømmer du om å lære et instrument, lære å skrive låter, bli DJ eller kanskje starte eget band? Bli med på et av våre kurs med inspirerende instruktører som selv er profesjonelle musikere, DJs, produsenter, teknikere og låtskrivere.

Kurstyper.

Vi har både en-til-en og gruppekurs i:
Vokal, instrument, band, dj- og musikkproduksjon. Kurs går over 8 uker og passer for deg som er nybegynner eller viderekommen og fra 8-100 år. Vi setter sammen grupper etter nivå og alder.

Workshops: passer for deg som vil sette deg inn i et musikktema som låtskriving, preproduksjon til live-konserter osv: på en dag eller to.
LOUD! leirer i høst- og vinterferien, samt sommerleir. Passer for jenter, transungdom og ikke-binære* mellom 9-100 år

Arbeidet mot kjønnsubalanse i musikklivet
AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Jenter og kvinner, samt andre kjønn som er underrepresenterte i musikken prioriteres på kurs, men kurs er åpne for alle å søke på og delta i.

Gratis plass på kurs?
Er du under 26 år og har begrenset økonomi kan du søke om å få gratis deltakeravgift på kursene våre ved å krysse av i påmeldingsskjemaet når du melder deg på. Redegjør da kort om familiens økonomiske situasjon. Denne ordningen er støttet av Stavanger Kommune.

Ta kontakt med AKKS på mail for å høre om muligheten for å sette opp kurs for din gruppe, om du savner et kurs, spørsmål om gratisplasser, eller annet om kurstilbudet vårt.

Priser

2000,- AKKS medlem inneværende kalenderår, 1500,- videregående eller universitetstudent, 50-0,- økonomisk presset, 3500,- ikkemedlem

AKKS er en idealistisk, frivillig musikkorganisasjon, hvilket betyr at vi er avhengige av gode medlemstall for å kunne tilby kvalitetstilbud innen kursing, workshops, konserter og leie ut øvingslokaler til overkommelige priser. Vi lønner profesjonelle musikere- og forbilder- timeslønn for å holde kursene vi arrangerer, har husleieutgifter, utstyrsvedlikehold og må lønne administrasjonen vår for å organisere og arrangere disse kursene. Dermed er våre kurs priset så godt som vi har mulighet til, i tillegg til at vi får støtte fra Stavanger Kommune og BUFDIR til å arrangere gratistilbud til de som er økonomisk presset.

Som medlem i AKKS Stavanger er du med på å støtte oss som organisasjon og sikre at vi kan ha snille priser på alt vi arrangerer, i tillegg til at du får en rekke medlemsfordeler, og du er med på å jobbe mot et mer likestilt og mangfoldig musikkliv!

  • Alle
  • Band
  • Bass
  • Gitar
  • LOUD!
  • Piano
  • Trommer
  • Vokal
  • Workshops