Øvingslokaler

AKKS Stavanger har tre øvingslokaler til utleie på både drop-in og fast basis. Der er to tilgjengelige rom i andre etasje på Tou Lyd i Kvitsøygata 25 på 18 kvm hver, og et rom på Metropolis i Arne Rettedals gate 12 (dette rommet er gratis, og forbeholdt ungdom og kursdeltakere). Alle rom har trommesett utstyrt med cymbaler,  2 gitarforsterkere, bassforsterker, keyboard og PA-system med mikrofoner.

AKKS tar sommerferie fra 25. juli til 12.august🌞🌴 Øvingsrommene på Tou vil være åpne for de av dere som har faste øvinger, og for allerede registrerte bookinger! Øvingsrommet på Metropolis er sommerstengt fra 15. juni til 15. august!

Siste frist for å sende inn drop-in booking på Tou Lyd 1 eller 2 er TORSDAG 25. JULI! Bookinger som kommer inn ETTER denne fristen vil ikke behandles før 12. august. 

Bookingprosessen

  1. Registrer deg på BookUp
    • Fra 24. april 2024 har vi gått over til nytt bookingsystem. Som kunde må du derfor registrere deg på nytt for å booke øvingslokale i vår kalender. Dette kan gjøres samtidig som første bookinghenvendelse. Når du skal booke tid første gang kreves det verifisering med BankID av sikkerhetsmessige hensyn, men fødselsnummeret ditt vil ikke være synlig for oss (dette gjelder IKKE for booking av gratis ungdomsøving på Metropolis)
  2. Velg ønsket rom nedenfor
  3. Trykk på ønsket tidspunkt i tilgjengelighetskalenderen, og velg pristype (ordinær, medlem, ungdom eller fastpris)
    • Ønsker du fast øving må du huke av for ALLE øvinger i kalenderen (vi anbefaler 1 år) + velge fast pris.
  4. Hvis øvingsrommet er ledig godkjenner vi bookingen og du vil motta en bekreftelse med adgangskode til øvingslokalet på e-post, samt link til betaling som skjer direkte i BookUp. Når dere oppretter en bookingforespørsel samtykker dere samtidig til våre leiebetingelser.

Har dere bruk for hjelp ta kontakt med oss enten ved å sende en e-post til ovingslokale@stavanger.akks.no, eller ring oss på tlf. 98851139

Obs! Bookinger bekreftes kun i AKKS sin kontortid, mandag-fredag kl. 10.00-15.00. Ønsker du å booke øving lørdag, søndag eller mandag må du reservere tid innen fredag kl. 15.00.

For bookinghenvendelser:

AKKS tar sommerferie fra 25. juli til 12.august🌞🌴 Øvingsrommene på Tou vil være åpne for de av dere som har faste øvinger, og for allerede registrerte bookinger! Øvingsrommet på Metropolis er sommerstengt fra 15. juni til 15. august!

Siste frist for å sende inn drop-in booking på Tou Lyd 1 eller 2 er TORSDAG 25. JULI! Bookinger som kommer inn ETTER denne fristen vil ikke behandles før 12. august. Logo - BookUp