Basskurs (Onsdag)

Oppstart løpende:

Høsten 2024 onsdager. Oppstart 4. september. Kurslærer Mari Singstad.

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker.

1 kursrunde: september-okt

2 kursrunde: okt-des (kurspåmelding legges ut etter første runde er ferdig oppstartet)

Kurslengde: 6 uker, 30 min (en-til-en)
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskemaet nederst på denne siden om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

 

Kursinfo: Basskurset foregår én kveld i uken over seks uker, og har en varighet på 30 minutt.

Deltakere jobber med- og videreutvikler teknikk, samspill, gehør og noter, samt utforsker forskjellige sjanger, spillestiler og ikke minst pedaler og leketøy til bass.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende.

Påmelding: