Bass

Oppstart løpende: Høsten 2022, torsdager. oppstart 1. sept
Kurslengde: 8 uker, 30 min (en-til-en), 1.5 min (gruppe på minst 3/maks 6 deltakere) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Nytorget 1, 4012 Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune. Ta kontakt på epost adminstavanger@akks.no for å høre mer om denne muligheten.

Kursinfo: Kurset foregår én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke for gruppekurs, 30 minutt for en-til-en kurs. Det er 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Deltakere jobber med og videreutvikler teknikk, samspill, gehør og noter, samt utforsker forskjellige sjanger, spillestiler og ikke minst pedaler og leketøy til bass.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune. Send oss e-post for å høre om denne muligheten på adminstavanger@akks.no

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post adminstavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.