Vokal

Oppstart: Høsten 2020, Oppstart mandag, 7. september.
Kurslengde: 8 uker, en-til-en kurs 30 min per uke, gruppekurs 1,5 timer per uke.
Sted: Studio C på Metropolis, Nytorget 1, 4012, Stavanger
Pris: 1900,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Kurset vil ta sikte på musikalsk, kroppslig og mental bevisstgjøring for å utvikle selvfølelse og egenart. Det legges vekt på puste- og sangteknikk. Det vil også bli gehørtrening, melodisk/ rytmisk improvisasjon og jobbing med fysikk. Vi har kurs for nybegynnere, viderekomne og avanserte vokalister og deler gruppene opp etter nivå. Kurset holdes i Studio C på Metropolis

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Kursinfo: Gruppekurs- Kurset foregår enten i grupper  eller en-til-en. De holdes én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke om de er gruppekurs,  da med 3-6 deltakere per gruppe. En-til-En: Om det ikke er nok påmeldte til et gruppekurs, eller om de som melder seg på helst ønsker det, blir det satt opp en-til-en-kurs med varighet på 30 min per uke over åtte uker. Prisen for en-til-en-kurs er 1900,- for medlemmer // 3800,- for ikke-medlemmer //1700,- for studentmedlemmer.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post stavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.