Vokalkurs (Tirsdag)

Oppstart:
Høsten 2024, tirsdager. Oppstart 3. september. Kurslærer Anna Klungre

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker. 

1 kursrunde: september-okt

2 kursrunde: okt-des (kurspåmelding legges ut etter første runde er ferdig oppstartet

Kurslengde: 6 uker, 30 min (en-til-en), 1.5 min (gruppe på minst 3/maks 6 deltakere) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskemaet nederst på denne siden om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Kursinfo:  Vokalkurset vil ta sikte på musikalsk, kroppslig og mental bevisstgjøring for å utvikle selvfølelse og egenart. Det legges vekt på puste- og sangteknikk. Det vil også bli gehørtrening, melodisk/ rytmisk improvisasjon og jobbing med fysikk. Vi har kurs for nybegynnere, viderekomne og avanserte vokalister og deler gruppene opp etter nivå. Kurset holdes i Innspillingsrommet på Metropolis

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. 

Påmelding: