El-gitar

Oppstart: Våren 2020, uke 3
Kurslengde: 8 uker, 90 min per uke
Sted: Innspillingsrommet på Metropolis, Nytorget 1
Pris: 1700,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Kurset jobber med el-gitaren som instrument, men også bruk av forsterker. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som stemming, akkorder og utvikling av solospill, samt innøving av låter innen nivået.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Kursinfo: Kurset foregår i grupper én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke. Det er 3-6 deltakere per gruppe. Om det ikke er nok påmeldte til et gruppekurs, blir det satt opp en-til-en-kurs med varighet på 30 min per uke over ti uker. Prisen for en-til-en-kurs er 1900,- for medlemmer // 3800,- for ikke-medlemmer //1700,- for studentmedlemmer.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post stavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.