Trommer

Oppstart: Høsten 2020, mandag 14. september
Kurslengde: 8 uker, 90 min per uke (gruppekurs), 30 min (en-til-en)
Sted: Innspillingsrommet på Metropolis, Nytorget 1
Pris: 1900,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av slagverk. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som standardgroover, trommebreak, virvelteknikk og diverse andre trommeøvelser. Du vil lære slagverkets rolle i en bandsammenheng og enkel innføring i rytmelære.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Kursinfo: Kurset foregår i grupper én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke. Det er 3 deltakere per gruppe. Om det ikke er nok påmeldte til et gruppekurs, blir det satt opp en-til-en-kurs med varighet på 30 min per uke over åtte uker.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post stavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.