Trommer (tirsdager)

Oppstart:

Høsten 2024, tirsdager  Oppstart 3. september. Kurslærer Eduardo Scaramuzza. Kurset foregår på engelsk.

(Du velger hvilken dag som passer for deg og har kun den ene dagen i uken i 6 uker)

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker.

1 kursrunde: september-okt

2 kursrunde: okt-des (kurspåmelding legges ut etter første runde er ferdig oppstartet)

OBS kurset foregår på engelsk.

Kurslengde: 6 uker, 30 min (en-til-en) en gang i uken. Vi anbefaler bandkurs etter en runde med trommekurs for å oppleve magien med å spille med andre!
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskemaet nederst på denne siden om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Kursinfo:

Trommekurset gir en grunnleggende innføring i bruk av slagverk. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som standardgroover, trommebreak, virvelteknikk og diverse andre trommeøvelser. Du vil lære slagverkets rolle i en bandsammenheng og enkel innføring i rytmelære. Ved viderekommen og avansert kurs jobber man videre med mer avanserte sangvalg, og egenkomponering.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende.

Påmelding: