Trommer

Oppstart: Høsten 2021, mandag 6. september
Kurslengde: 8 uker, 30 min i uken (en-til-en)
Sted: Innspillingsrommet på Metropolis, Nytorget 1
Pris: 2000,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Kursinfo: Kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av slagverk. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som standardgroover, trommebreak, virvelteknikk og diverse andre trommeøvelser. Du vil lære slagverkets rolle i en bandsammenheng og enkel innføring i rytmelære. Ved viderekommen og avansert kurs jobber man videre med mer avanserte sangvalg, og egenkomponering.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune Ungdom og Fritid. Ta kontakt på epost adminstavanger@akks.no for å høre mer om denne muligheten.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post adminstavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.