Ukulelekurs

Oppstart: Våren 2024

Oppstart tirsdag, 27. august. Kurslærer Emilie Eie

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker.
1 kursrunde: august – okt
2 kursrunde: oktober – desember (påmelding legges ut etter oppstart av første runde)

Kurslengde:  6 uker per kursrunde, 30 min (en-til-en), 1.5 min (gruppe på minst 3/maks 6 deltakere) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskjemaet om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Kursinfo:

Kurset jobber med ukulele som instrument. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som stemming, akkorder og utvikling av solospill, samt innøving av låter innen nivået til de påmeldte.

Kurs i ukulele foregår én kveld i uken over seks uker, og har en varighet på 90 minutter per uke for gruppekurs, 30 minutt for en-til-en kurs. Det er 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

 

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Påmelding: