Ukulele

Oppstart: Våren 2022, tirsdag 25. januar
Kurslengde: 8 uker, 30 min (en-til-en), 1.5 min (gruppe på minst 3/maks 6 deltakere) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Nytorget 1, 4012 Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune. Ta kontakt på epost adminstavanger@akks.no for å høre mer om denne muligheten.

Kurset jobber med ukulele som instrument. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som stemming, akkorder og utvikling av solospill, samt innøving av låter innen nivået.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Kursinfo: Kurset foregår én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke for gruppekurs, 30 minutt for en-til-en kurs. Det er 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post adminstavanger@akks.no!