Akustisk gitar

Oppstart: Høsten 2020, tirsdag 8. september
Kurslengde: 8 uker, 90 min per uke (gruppekurs), 30 min (en-til-en)
Sted: Komet Lydstudio, Sandvigå 7, Bjergsted, 4007 Stavanger
Pris: 1900,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Med deg på via vårt bookingskjema nederst på siden!

Kursinfo: Kurset foregår én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke for gruppekurs, 30 minutt for en-til-en kurs. Det er 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Går du med en singer-songwriter i magen? Da er dette gitarkurset noe for deg! På AKKS sitt akustiske gitarkurs får du en innføring i gitarens oppbugning, og vi går gjennom ulike spilleteknikker. På nybegynnerkurset lærer du å stemme gitaren, du vil lære enkel besifring og fingerspill, grunnleggende dur- og mollakkorder og låter med få grep. Kurset for viderekommende er i utgangspunktet en videreføring av nybegynnerkurset, hvor du vil få utvidet låt- og akkordrepertoaret ditt og få innblikk i mer avanserte spillestiler.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post stavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.