Akustisk gitarkurs

Oppstart løpende: Høsten 2023, mandager, tirsdager og onsdager. Oppstart 30, 31. oktober og 1. november. Vi har stor pågang av gitarkurs og har derfor mulighet for å dele det opp i 3 dager.

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker. 

1 kursrunde: september – oktober.

2 kursrunde: oktober – desember.

Kurslengde: 6 uker, 30 min (en-til-en)
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst. Velg gratisplass i påmeldingsskjemaet om du faller innenfor overnevnte kriterier.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til å støtte oss som ideell organisasjon som jobber for tilgjengelige musikk-aktiveter, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikk. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

 

Kursinfo: Gitarkurset foregår én kveld i uken over seks uker, og har en varighet på 30 minutt.

Går du med en singer-songwriter i magen? Da er dette gitarkurset noe for deg! På AKKS sitt akustiske gitarkurs får du en innføring i gitarens oppbugning, og vi går gjennom ulike spilleteknikker. På nybegynnerkurset lærer du å stemme gitaren, du vil lære enkel besifring og fingerspill, grunnleggende dur- og mollakkorder og låter med få grep. Kurset for viderekommende er i utgangspunktet en videreføring av nybegynnerkurset, hvor du vil få utvidet låt- og akkordrepertoaret ditt og få innblikk i mer avanserte spillestiler.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

 

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende.

Påmelding: