Kurs

Meld deg opp til vårens workshops og kurs nå! Nye instrument- og vokalkurs starter opp i februar 2022!

AKKS Trondheim arrangerer en rekke musikkrelaterte kurs og workshops. Vi tilbyr semesterbaserte kurs i alle bandinstrument, samt kortere kurs og workshops innen både band, DJ, lydteknikk og låtskriving.

På våre kurs står mestring og spilleglede i fokus, og våre instruktører skaper trygge læringsmiljø for kreativ utfoldelse og sosialt samspill. Våre kurs er åpne for alle, men vårt hovedfokus og prioritet er kvinner, transpersoner og ikke-binære.

Instrumentkursene våre har oppstart i februar og september, og du kan velge mellom enten gruppekurs eller en-til-en undervisning.

Neste oppstart er i februar 2022, påmeldingen er åpen. Kursene foregår på Buranhus på Lademoen.

Gruppekurs: Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

Juniorkurs: Består av grupper på 3-6, men for de mellom 10 og 12 år.

En-til-en kurs: Består av undervisning med kun deg og instruktør.

 

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema og skriv en kort begrunnelse. Tilbudet gjelder alle under 26. år.

Våre kurs er støttet av Trondheim Kommune, KOMP, Bufdir og Frifond.

 

Har du spørsmål om korona, kurs og smittevernstiltak? Sjekk ut vår samleside for info og svar på vanlige spørsmål.