Kurs

Meld deg opp til høstens workshops og kurs nå! Nye instrument- og vokalkurs starter opp i oktober 2023!

AKKS Trondheim arrangerer en rekke musikkrelaterte kurs og workshops. Vi tilbyr semesterbaserte kurs i alle bandinstrument, samt kortere kurs og workshops innen både band, DJ, lydteknikk og låtskriving.

På våre kurs står mestring og spilleglede i fokus, og våre instruktører skaper trygge læringsmiljø for kreativ utfoldelse og sosialt samspill. Våre kurs er åpne for alle, men vårt hovedfokus og prioritet er kvinner, transpersoner og ikke-binære.

Instrumentkursene våre har oppstart i februar, mars/april, september og oktober/november, og du kan velge mellom enten gruppekurs eller en-til-en undervisning.

Neste oppstart er i oktober 2023, påmeldingen åpner fortløpende (påmeldingsfrist 11. oktober). Kursene foregår på Buranhus på Lademoen. Vi har ny kursstruktur, nye priser og nytt påmeldingssystem fra januar 2023, les mer om det her.

Gruppekurs for ungdom: For deg mellom 13 – 17 år. Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

Gruppekurs: For deg fra 17 år og oppover. Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

Juniorkurs: Består av grupper på 3-6, men for de mellom 10 og 12 år.

En-til-en kurs: Består av undervisning med kun deg og instruktør. Fra 7 år og oppover.

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema og skriv en kort begrunnelse. Tilbudet gjelder alle under 26. år.

Våre kurs er støttet av Trondheim Kommune, KOMP, Bufdir og Frifond.