Kurs

AKKS Trondheim arrangerer en rekke musikkrelaterte kurs og workshops. Vi tilbyr semesterbaserte kurs i alle bandinstrument, samt kortere kurs og workshops innen både band, DJ, lydteknikk og låtskriving.

På våre kurs står mestring og spilleglede i fokus, og våre instruktører skaper trygge læringsmiljø for kreativ utfoldelse og sosialt samspill. Våre kurs er åpne for alle, men vårt hovedfokus og prioritet er kvinner, transpersoner og ikke-binære.

Instrumentkursene våre har oppstart i februar og september, og du kan velge mellom enten gruppekurs eller en-til-en undervisning.

Gruppekurs: Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

Juniorkurs: Består av grupper på 3-6, men for de mellom 10 og 12 år.

En-til-en kurs: Består av undervisning med kun deg og instruktør.

 

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema og skriv en kort begrunnelse. Tilbudet gjelder alle under 26. år.

Våre kurs er støttet av Trondheim Kommune, KOMP, Bufdir og Frifond.