Kurs

Bli med på sommerkurs i sommer! Nye instrument-, vokal-, musikkproduksjons-, DJ og bandkurs starter i september, påmeldingen åpner i juni.

AKKS Trondheim arrangerer en rekke musikkrelaterte kurs og workshops. Vi tilbyr semesterbaserte kurs i alle bandinstrument, samt band, DJ og musikkproduksjon. Hver sommer og høstferie har vi ferietilbud for barn og unge.

På våre kurs står mestring og spilleglede i fokus, og våre instruktører skaper trygge læringsmiljø for kreativ utfoldelse og sosialt samspill. Våre kurs er åpne for alle, men vårt hovedfokus og prioritet er kvinner, transpersoner og ikke-binære.

Instrumentkursene våre har oppstart i februar, mars/april, september og oktober/november, og du kan velge mellom enten gruppekurs eller en-til-en undervisning.

Neste oppstart er i september 2024, påmelding åpner i juni, og går løpende frem til påmeldingsfrist 2 uker før oppstart. Kursene foregår på Buranhus på Lademoen.

 

Gruppekurs for ungdom: For deg mellom 13 – 17 år. Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

Gruppekurs: For deg fra 17 år og oppover. Består av grupper på 3-6 deltakere som sammen lærer seg å f.eks synge eller spille gitar. Små grupper sørger for god individuell oppfølging, samt samspill og sosialt påfyll.

En-til-en kurs: Består av undervisning med kun deg og instruktør. Fra 7 år og oppover.

 

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema og skriv en kort begrunnelse. Tilbudet gjelder alle under 26 år.

Våre kurs er støttet av Trondheim Kommune, KOMP, Bufdir og Frifond.