Juniorbandskole sommer 2024

Start sommerferien med bandskole: Bli kjent med nye mennesker, prøv ulike instrumenter, spill i band og lag egne låter!

AKKS Trondheim arrangerer bandskole for deg mellom 9 – 12 år som har lyst til å bli kjent med nye mennesker og lære mer om musikk. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med. I løpet av uken har vi bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter med en konsert for venner og familie på Rockheim.

Alle er velkomne, men vi oppfordrer spesielt jenter til å bli med!

Bandskolen er like gøy både for helt nybegynnere og for de som kan spille fra før av. Vi har alt som trengs av utstyr, så du trenger ikke ha med eget instrument.

Når: Mandag 24. – torsdag 27. juni kl 10 – 15, og konsert torsdag ettermiddag.

Hvor: Buranhus, AKKS Trondheim sine lokaler i Gamle Kongevei 30, 7068 Trondheim

Pris: Gratis for AKKS-medlemmer

Alle som deltar på bandskolen må være medlem i AKKS. Dette koster 50,-, da får dere også medlemspris på alle høstens kurs!

 

 

Vi starter uken med å bli kjent, før vi setter i gang instrumentkarusell. Her får alle prøve seg på gitar, bass, vokal og trommer. På slutten av dagen skriver dere en prioritert liste med hvilke instrumenter dere likte best.

Ut i fra ønskene deler vi gruppen inn i band og starter å lage egne låter. Våre dyktige bandinstruktører vil veilede og guide dere gjennom hele uken i både spilling, låtskriving og samspill. Ikke minst blir du kjent med mange nye musikkinteresserte ungdommer! Vi gleder oss til en sosial og musikalsk uke!

Kurset er støttet av BufDir.

Påmeldingsskjema finner du nedenfor.
Merk at du får bekreftet plass først i starten av juni. Ved stor pågang vil det være venteliste.
Har du spørsmål? Send en e-post til: kurs@trondheim.akks.no