Musikkproduksjon

Kurs i musikkproduksjon over 6 uker. Oppstart i oktober 2023.

Kurset vil gi opplæring i hvordan lage og produsere låter, fra å tenke tekst, form, struktur, til innspilling og produksjon i form av effekter, prosessering og miksing. Enten du har litt erfaring fra før og ønsker å jobbe videre med egne prosjekter, eller er ny og nysgjerrig på hvordan en låt blir til, så passer dette kurset for deg! Kurset vil bli lagt opp og tilpasset hver enkelts nivå og det er fokus på egne prosjekter, men instruktør har og eksempelprosjekter som man kan jobbe med. Ableton Live, samt MIDI-kontrollere og noen mikrofoner er tilgjengelig for deltakerne, men man kan og ta med egen laptop og få hjelp til å sette opp for musikklaging på egen personlig laptop. I tillegg til oppfølging av instruktør så legges det og til rette for at man kan samarbeide med andre på kurset.

Tirsdager kl 17 – 19 fra uke 43. Kurset varer i 6 uker.

Pris: 2100,- for AKKS-medlemmer u/26 år, 2600,- for AKKS-medlemmer o/26 år, 3100,- for ikke-medlemmer.

Gratisplasser finnes for deg under 26 år!

Kurset er åpent for alle fra 13 år og oppover. Jenter, ikke-binære og transungdom under 26 år vil bli prioritert. Minimum 3 deltagere, maks 5 deltagere per gruppe.

 

Instruktør: Jenny Hungnes.

Jenny er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studier i kybernetikk og robotikk ved NTNU, og studerer for tiden master i musikkteknologi ved samme sted. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk. Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.

Påmeldingsskjema finner du under fanen «Kurs» -> «Påmeldingsskjema kurs».