UFLAKKS

En U18 konsertrekke for og med ungdom

UFLAKKS er en konsertserie av og for ungdommer. UFLAKKS finnes i både Bergen og Stavanger, og nå starter vi opp i Trondheim. Vi er på jakt etter ungdom mellom 15 og 18 år, og kommer til å sette sammen en gruppe på 10-15 ungdommer som aktivt leter etter ny, spennende musikk og arrangerer rusfrie konserter med U18-aldersgrense.

Målet med UFLAKKS er å bidra til at ny, norsk musikk av høy kvalitet gjøres tilgjengelig for alle og vi ønsker å utvikle kompetanse på konsertarrangering, booking og promotering. UFLAKKS driver AV ungdom FOR ungdom. Hvem vet bedre hva ungdom hører på enn ungdommen selv? Vil du også arrangere konserter? Fyll ut søknadsskjemaet nedenfor.

Vi ønsker at ungdom skal få oppleve konserter av like høy kvalitet og like stor bredde som voksne. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertserien skal være en trygg, men spennende og artig, arena for unge under 18 år. Alle konserter har fri eller øvre aldersgrense, det serveres aldri alkohol på disse arrangementene, vi setter inn ekstra vakthold, konsertbillettene er rimelige og starttidspunktet er tidligere enn normalt.

Kort om UFLAKKS:

UFLAKKS ble dannet i 2013 etter AKKS Bergen var med på en innspills konferanse i regi av Norske Konsertarrangører og Brak, der en gjeng ungdommer ytret ønske om å bedre konserttilbudet for ungdom, samt at de ønsket å lære hvordan man arrangerer konserter selv. AKKS Bergen tok ønsket på alvor og inviterte ungdommene med i planleggingsfasen av det som skulle utvikle seg til å bli UFLAKKS. I 2016 startet UFLAKKS opp i Stavanger. Olavshallen har tidligere hatt en U18 konsertserie kalt Trass U18, og har blant annet hatt Cezinando, Amanda Delara og Honningbarna. Nå slår AKKS Trondheim seg sammen med Olavshallen, Tempo, Isak og Arrangementskontoret for å få UFLAKKS til trønderhovedstaden.

Følg oss på Facebook og Instagram!