UFLAKKS

UFLAKKS Trondheim er en ungdomsarrangørgruppe som arrangerer konserter for ungdom - av ungdom.

21. januar 2023: AMANDA TENFJORD på Byscenen! Kjøp billetter her.

Neste møte: Onsdag 4. januar kl 17 på Buranhus. Vil du vite mer om UFLAKKS? Kom, da vel! Vi spanderer mat. 🙂

Kontakt: maria@akks.no

 

UFLAKKS er en konsertserie av og for ungdommer. UFLAKKS finnes i både Bergen og Stavanger, og i mars 2020 ble UFLAKKS Trondheim stiftet. I dag består arrangørgruppa av 5 medlemmer i alderen 14-18 år, som aktivt leter etter ny, spennende musikk og arrangerer rusfrie konserter med fri eller U18-aldersgrense. Vi har plass til flere medlemmer!

Målet med UFLAKKS er å bidra til at ny, norsk musikk av høy kvalitet gjøres tilgjengelig for alle og vi ønsker å utvikle kompetanse på konsertarrangering, booking og promotering. UFLAKKS driver AV ungdom FOR ungdom. Hvem vet bedre hva ungdom hører på enn ungdommen selv?

Vil du også arrangere konserter? Fyll ut søknadsskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med trondheim@uflakks.no.

Vi ønsker at ungdom skal få oppleve konserter av like høy kvalitet og like stor bredde som voksne. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Konsertserien skal være en trygg, men spennende og artig, arena for unge under 18 år. Alle konserter har fri eller øvre aldersgrense, det serveres aldri alkohol på disse arrangementene, vi setter inn ekstra vakthold, konsertbillettene er rimelige og starttidspunktet er tidligere enn normalt.

Kort om UFLAKKS:

UFLAKKS ble dannet i 2013 etter AKKS Bergen var med på en innspills konferanse i regi av Norske Konsertarrangører og Brak, der en gjeng ungdommer ytret ønske om å bedre konserttilbudet for ungdom, samt at de ønsket å lære hvordan man arrangerer konserter selv. AKKS Bergen tok ønsket på alvor og inviterte ungdommene med i planleggingsfasen av det som skulle utvikle seg til å bli UFLAKKS. I 2016 startet UFLAKKS opp i Stavanger. Olavshallen har tidligere hatt en U18 konsertserie kalt Trass U18, og har blant annet hatt Cezinando, Amanda Delara og Honningbarna. I UFLAKKS Trondheim arrangerer vi ca 3 konserter i halvåret på ulike scener i byen.

Følg oss på Facebook og Instagram!

UFLAKKS Trondheim støttes av Norsk kulturråd, Trondheim kommune, NKA Frifond og Trøndelag fylkeskommune. Tusen takk!