Birgitte Garberg Bjerke : Gitar- og LOUD

Birgitte er 24 år gammel, vokste opp i farens platebutikk og har spilt gitar i 15 år, både klassisk og el-gitar i band. Hun studerer for tiden på NTNU til å bli lærer, med blant annet musikk og musikkpedagogikk som sine fag. Ellers jobber hun som gitar- og bandlærer på LOUD! (jentenes bandleir) og er musikkanmelder og skribent i musikkmagasinet GAFFA Norge.

 

 

 

Jenny Brandal Hungnes: Keyboard/piano 

Jenny er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studerer fortiden kybernetikk og robotikk ved NTNU. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk. Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.

 

 

Bogey Stefansdottir: Vokal

Bogey er en allsidig musiker med røtter i både rytmisk og klassisk musikk. Hun studerer musikkvitenskap ved NTNU med klassisk sang som hovedinstrument. Tidligere har hun studert complete vocal teqnique ved Complete Vocal Institute i København, der hun fikk bred vokal- og scenetrening med alt fra vokaleffekter til formidling på pensum.

Bogey er en aktiv musiker, som vokalist i rockebandet Waste a Saint, og har erfaring fra både scene og studio, i tillegg til å være låtskriver.

 

 

 

 

Lars Ole Okstad: Bass 

Lars er en musikkstudent ved NTNU. Han har studert jazzbass ved musikkvitenskap på NTNU Dragvoll, og er nå student ved musikk-konservatoriet ved NTNU og i musikkproduksjon ved Nord Universitet. Lars har en bred bakgrunn innenfor rock, jazz og funk/soul, og har lang erfaring både som scenemusiker og i studio, tillegg til å arbeide som komponist. Lars har vært aktiv med utallige band og prosjekter i Trondheim de siste, men spesielt hans eget hjerteprosjekt kunstrockbandet ” Venner”.

 

 

 

 

Pål Tore Holten: Trommer

Pål Tore har spilt trommer i  over 15 år og har sin musikkutdanning ved LIPA, også kjent som ”Paul McCartney-skolen”. Han har jobbet med folk som Stuart Kershaw (produsent for Atomic Kitten), Steve Levine (produsent for Beach Boys og Culture Club) og spilt trommer for mange forskjellige artister i forskjellige sjangre. Jobber i dag som både live- og studiomusiker og har ved flere semester undervist hos AKKS.

 

 

 

I tillegg til våre faste instrumentalinstruktører har vi en rekke kursholdere innen både lydteknikk, band og DJ.