Ronja Voldsund: Gitar-, bass-, LOUD og bandintruktør

Ronja har spilt gitar i 15 år, og har de siste årene også blitt en stabil el-bassist. Hun elsker bandet Vulfpeck, og stortrives med sjangere som rock, funk og pop. Ronja jobber med en master i musikkvitenskap samtidig som hun studerer PPU ved NTNU for å bli lærer. Hun jobber for at alle kjønn skal trives i alle deler av musikkbransjen.

 

 

 

 

Jenny Brandal Hungnes: Keyboard/piano 

Jenny er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studerer fortiden kybernetikk og robotikk ved NTNU. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk. Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.

 

 

Bogey Stefansdottir: Vokal

Bogey er en allsidig musiker med røtter i både rytmisk og klassisk musikk. Hun studerer musikkvitenskap ved NTNU med klassisk sang som hovedinstrument. Tidligere har hun studert complete vocal teqnique ved Complete Vocal Institute i København, der hun fikk bred vokal- og scenetrening med alt fra vokaleffekter til formidling på pensum.

Bogey er en aktiv musiker, som vokalist i rockebandet Waste a Saint, og har erfaring fra både scene og studio, i tillegg til å være låtskriver.

 

 

 

 

Emma Lönnestål: Trommer, band og LOUD

Emma har spilt trommer siden hun var liten, har studert musikk på folkehøyskole i Sverige, og  jazztrommer på jazzlinja på NTNU. Hun har spilt i mange band innen en rekke sjangre, f.eks Skurkar, Starlight Big Band, Hennes Majastät og Azca&Kweeband. Emma har undervist i trommesett både privat, i kulturskolen og hos AKKS tidligere. Emma er også instruktør under LOUD – Bandleir i Trondheim, og leder en rekke samspillsprosjekter hos AKKS Trondheim.

 

 

 

 

 

I tillegg til våre faste instrumentalinstruktører har vi en rekke kursholdere innen både lydteknikk, band og DJ.