Karin Baadsvik: Gitar

Karin studerer for øyeblikket musikkteknologi ved NTNU, og har spilt gitar i over sju år.
Hun er bandleder i to band og skriver låter i favorittsjangrene disco, indie, fusion og soul samtidig som hun lever av å spille på utesteder og events.
Hun liker funky rytmespill og jazzakkorder, og spiller like gjerne fingerspill på kassegitar som med plekter på el-gitar.

 

 

 

Jenny Brandal Hungnes: Keyboard/piano, låtskriving og musikkproduksjon

Jenny er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studerer fortiden kybernetikk og robotikk ved NTNU. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk. Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.

 

Anita Haglund: Vokal

Anita Haglund er ein allsidig musikar med røter i ulike formar for rytmisk musikk. Ho studerer for tida master i Musikkvitskap ved NTNU med vokal som hovudinstrument. Tidlegare har ho gått musikklinje ved Firda vgs og Trøndertun Folkehøgskule. Ho har scene- og studioerfaring med ulike konstellasjonar, hovudsakleg rockebandet Töddla. I tillegg er ho også låtskriver.

 

 

 

August Glännestrand: Trommer

August er utøvende trommeslager innen jazz og rytmisk musikk. Han liker å spille mange typer musikk og er aktiv i ulike band med et ganske bredt spekter av sjangere. Han er opprinnelig fra Sverige men er nylig utdannet ved Jazzlinja, NTNU i Trondheim, hvor han fortsatt har sin base. I tillegg til å spille musikk har han en brennende interesse for pedagogikk, lære nye ting og undervise.

 

 

Oda Kristine Øygard Steinkopf: Bass

 

Oda er en kontra- og el-bassist som om et år har en bachelor i utøvende jazz ved NTNU. Hun har vært innom både sang, fiolin og piano før bassen tok overhånd. Hun spiller i band som blant annet Skurkar, Starlight Big Band og Steinkopf trio. Hun liker å skrive egne låter og synger og spiller samtidig. Et av hennes store forbilder er Esperanza Spalding. Hun spiller mest ulike jazz sjangrer, men digger både rock, funk og pop og andre sjangrer som måtte dukke opp!

 

 

 

 

 

I tillegg til våre faste instrumentalinstruktører har vi en rekke kursholdere innen både lydteknikk, band og DJ.