LOUD! Bandleir Høstferien

LOUD er en bandworkshop som arrangeres over hele lander i regi av AKKS og JM Norway. LOUD er for jenter og ikke-binære mellom 11 og 17 år. I løpet av noen dager får deltakerne mulighet til å spille i band, prøve seg på låtskriving, teste ulike instrument, og treffe andre musikkinteresserte og danne nye vennskap. LOUD jobber for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. Leiren passer både for deltakere som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt!

AKKS Trondheim arrangerer LOUD i høstferien i 2020, men du har også mulighet til å delta på sommerleir der ungdom fra hele landet deltar. Les mer om den nasjonale LOUD leiren her.

På LOUD leir vil du oppleve følgende:

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle deltakerne får prøve seg i gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument med mindre du har et eget og ønsker å bruke det.

På slutten av dagen skriver deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Instruktørene kommer til å sette sammen band ut fra disse ønskene. Man begynner raskt å lage egne låter. Med dere på veien har dere en instruktør med bred erfaring

fra bandlivet som veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial uke med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

Uken gir et dypdykk inn i musikkverdenen og du vil lærer om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye annet. Vi avslutter bandleiren med konsert på der bandene får vise frem hva de har jobbet med. Her er det åpent for at familie og venner kan komme å se på.

Pris: 900,- Inkluderer lunsj alle dager (forutsetter AKKS-medlemskap).

Tid: Uke 41

Sted: Buranhus Musikksenter

Bilder fra LOUD! vinterferien 2019. Foto: Ingeborg Tiltvik