Bandleiren LOUD! Høstferien

Bruk høstferien til å bli kjent med nye mennesker, prøve ulike instrumenter, spille i band og lage egne låter!

For English information, follow this link

LOUD er en bandleir som arrangeres for for jenter, ikke-binære og transpersoner i alderen 10-13 år (JuniorLOUD) og 14-17 år på dagtid i høstferien på Buranhus. Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Trondheim. I løpet av uken har vi bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter uken med en konsert for venner og familie.

På LOUD leir vil du oppleve følgende:

Leiren passer både for helt nybegynnere, og er også like gøy for de som kan spille fra før av. Vi har alt som trengs av utstyr, så du trenger ikke ha med eget instrument.

Vi starter uken med å bli kjent, før vi setter i gang instrumentkarusellen. Her får alle deltakerne prøve seg på gitar, bass, vokal og trommer. På slutten av dagen skriver deltakerne en prioritert liste med hvilke instrumenter de likte best.

Ut i fra ønskene deler vi gruppen inn i band og starter å lage egne låter. Våre dyktige bandinstruktører vil veilede og guide dere gjennom hele uken i både spilleteknikk, låtskriving og samspill. Bandleiren gir deg et dypdykk inn i musikkverdenen og du vil blant annet lære å spille ulike instrumenter, lære om utstyr og øvingslokalet, låtskriving, sceneformidling, musikkbransjen og hvordan spille i band. Og ikke minst blir du kjent med mange nye musikkinteresserte jenter! Vi gleder oss til en sosial og musikalsk uke!

Spørsmål om smittevern og kurs? Les her!

Pris: 950,- Inkluderer lunsj alle dager (forutsetter AKKS-medlemskap). 

Vi har også AKKS-stipend, dvs. at du kan få helt eller delvis redusert kursavgift på alle våre kurs. 

Tid: Uke 41. 10.-13. oktober kl 10-16

Sted: Buranhus Musikksenter

Kurset er støttet av Norsk musikkråd Frifond

Kort om LOUD: LOUD er en bandworkshop som arrangeres over hele lander i regi av AKKS og JM Norway. LOUD er for jenter og ikke-binære mellom 11 og 17 år. I løpet av noen dager får deltakerne mulighet til å spille i band, prøve seg på låtskriving, teste ulike instrument, og treffe andre musikkinteresserte og danne nye vennskap. LOUD jobber for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. Leiren passer både for deltakere som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt! AKKS Trondheim arrangerer LOUD i høstferien i 2022, men du har også mulighet til å delta på sommerleir der ungdom fra hele landet deltar. Les mer om den nasjonale LOUD leiren her.

Bilder fra LOUD! vinterferien 2019. Foto: Ingeborg Tiltvik