Trommekurs

Trommekurset på AKKS Trondheim er fokusert på individet og innholdet vil være lagt opp deretter. Du kommer til å lære om koordinasjon, spilleteknikk og det mentale bak å være selve ryggraden i et samspill. Du vil lære kjennetegn i forskjellige sjangre og hvordan man improviserer. Dette kurset handler om å mestre forskjellige «grooves» og finurligheter. Målet er å lære de store og små tingene ved et stort og sammensatt instrument.

AKKS-stipend:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.


Velg mellom juniorkurs eller en-til-en kurs.

Oppstart i februar, mars/april, september og november.

 

Juniorkurs (10-12 år), 6 uker: 1 time per uke.

Oppstart oktober 2023, uke 43

Onsdager kl 16.00-17.00

Pris: 1000,- for AKKS-medlemmer, 1500,- for ikke-medlemmer.

Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper på 3-6 stk.

 

En-til-en, velg mellom 6 eller 12 uker: 30 min per uke

Oppstart oktober 2023, uke 43

Onsdager fra kl 17.

Pris: 1950,- for AKKS-medlemmer u/26 år, 2450,- for AKKS-medlemmer o/26 år, 2950,- for ikke-medlemmer.

Binder du deg for 12 uker i starten av semesteret sparer du 700,- i forhold til å først gå 6 uker og så melde deg på 6 uker igjen. Gjelder kun oppstart i februar og september.

 

Instruktør: Øivind Fossem

Øivind fullfører for tiden sin mastergrad i Musikkvitenskap ved NTNU og er aktiv i konstellasjoner som Waste A Saint, Skipakrok og Falcon Kvartett. Med over 15 års erfaring har han tilegnet seg en bred sjangerforståelse med en forkjærlighet for sjangrer innen jazz, rock og metal. Han er opptatt av at elevene skal oppleve trivsel og mestring ved å utfolde seg selv gjennom instrumentet, uavhengig av nivå og etter sine egne forutsetninger.

 

Påmeldingsskjema finner du under fanen «Kurs» –> «Påmeldingsskjema kurs».