Trommekurs

Trommekurset på AKKS Trondheim er fokusert på individet og innholdet vil være lagt opp deretter. Du kommer til å lære om koordinasjon, spilleteknikk og det mentale bak å være selve ryggraden i et samspill. Du vil lære kjennetegn i forskjellige sjangre og hvordan man improviserer. Dette kurset handler om å mestre forskjellige «grooves» og finurligheter. Målet er å lære de store og små tingene ved et stort og sammensatt instrument.

AKKS-stipend:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.


Velg en-til-en kurs.

Oppstart i februar, mars/april, september og november.

 

 

En-til-en, velg mellom 6 eller 12 uker: 30 min per uke

Oppstart september 2024, uke 36

Mandager fra kl 16.

Pris: 1950,- for AKKS-medlemmer u/26 år, 2450,- for AKKS-medlemmer o/26 år, 2950,- for ikke-medlemmer.

Binder du deg for 12 uker i starten av semesteret sparer du 700,- i forhold til å først gå 6 uker og så melde deg på 6 uker igjen. Gjelder kun oppstart i februar og september.

 

Instruktør: Sondre Sørensen Brønstad

En musikant med føtter innenfor de fleste stilarter, men med hovedfokus på populærmusikk av det hardere slaget. Trommeslager i bandene STORM, Töddla, Gnukk og Fargeblind og skrikespesialist i dødsjazz-bandet Agabas. Driver for øyeblikket å bli ferdig med en mastergrad innenfor Musikkvitenskap på NTNU Trondheim og er ofte ute å spiller på konserter og festivaler. God erfaring i studio som innleid trommeslager og med egne musikalske prosjekt. Alltid klar for å nerde trommer, musikk og været.