Trommer

Trommekurset på AKKS Trondheim er fokusert på individet og innholdet vil være lagt opp deretter. Du kommer til å lære om koordinasjon, spilleteknikk og det mentale bak å være selve ryggraden i et samspill. Du vil lære kjennetegn i forskjellige sjangre og hvordan man improviserer. Dette kurset handler om å mestre forskjellige «grooves» og finurligheter. Målet er å lære de store og små tingene ved et stort og sammensatt instrument.

AKKS-stipend:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.

Har du spørsmål om smittevern og kurs? Les her.


Vi har en-til-en undervisning for alle nivå.

Neste oppstart i februar, uke 5

Kursvarighet: 10 uker, 30 min per uke.

Onsdager fra kl 17.

Medlemspris:

Under 26 år: 2100,-
Over 26 år : 2450,-

Uten medlemskap koster kurset 500,- ekstra.

Juniorkurs (10-13 år) 10 uker: 1 time per uke

Oppstart februar, uke 5

Onsdager 16.00-17.00

Pris: 1200,- for AKKS-medlemmer, 1700,- for ikke-medlemmer

Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper på 3-6 stk.

Instruktør: Emma Lönnestål

Emma har spilt trommer siden hun var liten, har studert musikk på folkehøyskole i Sverige, og  jazztrommer på jazzlinja på NTNU. Hun har spilt i mange band innen en rekke sjangre, f.eks Skurkar, Starlight Big Band, Hennes Majastät og Azca&Kweeband. Emma har undervist i trommesett både privat, i kulturskolen og hos AKKS tidligere. Emma er også instruktør under LOUD – Bandleir i Trondheim, og leder en rekke samspillsprosjekter hos AKKS Trondheim.