Bandkurs

På dette kurset får du muligheten til å spille i band!

Du kan velge å spille enten trommer, bass, keyboard/piano, gitar eller å synge. Du kan også melde deg på dersom du spiller et annet instrument, uansett om det er fiolin, ukulele eller et blåseinstrument. Alle instrument er velkomne!

Alle som melder seg på blir satt sammen i band på 4-6 stk og det øves inn låter som framføres på AKKS-konserten på slutten av semesteret. Det kan være coverlåter eller det kan være egenkomponerte låter. Kurset består av totalt 8 timer, 2 timer pr uke i 4 uker, pluss konsert.

Med mindre du melder deg på med et eget band så vil vi sette sammen grupper basert på aldersgruppe og nivå.

Bandet ditt vil bli tildelt kurstid på enten tirsdager, onsdager eller torsdager, enten kl 17-19 eller kl 19.15-21.15. Dere vil også få øve gratis i våre øvingslokaler i kursperioden.

Du trenger ikke å kunne mye på instrumentet ditt, her lærer du om samspill og utvikler deg som musiker, sammen med andre! Dette er for alle over 13 år, og kurset passer ypperlig for både nybegynnere og viderekommende!

Tid: Tirsdag, onsdag eller torsdag fra mai uke 20
Merk at du vil bli satt opp en av dagene, enten fra 17-19 eller kl 19.15-21.15.
Pris:1100,- (AKKS medlemspris).
Medlemsskap koster 50,- for kalenderåret.
1700,- for ikke-medlemmer.

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.

Instruktør: TBA