Bandkurs

Nytt bandkurs starter i mai 2022!

På dette kurset får du muligheten til å spille i band!

Du kan velge å spille enten trommer, bass, keyboard/piano, gitar eller å synge. Du kan også melde deg på dersom du spiller et annet instrument, uansett om det er fiolin, ukulele eller et blåseinstrument. Alle instrument er velkomne!

Alle som melder seg på blir satt sammen i band på 4-6 stk og det øves inn låter som framføres på AKKS-konserten på slutten av semesteret. Det kan være coverlåter eller det kan være egenkomponerte låter. Kurset består av totalt 10 timer, 2 timer pr uke i 5 uker, pluss konsert.

Med mindre du melder deg på med et eget band så vil vi sette sammen grupper basert på aldersgruppe og nivå.

Bandet ditt vil bli tildelt kurstid på tirsdager, enten kl 17-19 eller kl 19.15-21.15. Dere vil også få øve gratis i våre øvingslokaler i kursperioden.

Du trenger ikke å kunne mye på instrumentet ditt, her lærer du om samspill og utvikler deg som musiker, sammen med andre! Dette er for alle over 13 år, og kurset passer ypperlig for både nybegynnere og viderekommende!

Tid: Tirsdag, fra uke 46 og i 5 uker
Merk at du vil bli satt opp enten fra 17-19 eller kl 19.15-21.15.
Pris:1100,- (AKKS medlemspris).
Medlemsskap koster 50,- for kalenderåret.
1700,- for ikke-medlemmer.

AKKS-stipendet:

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.

Instruktør: Aleksandra Simonsen

Aleksandra Simonsen er låtskriver og gitarist. Hun begynte å spille gitar som 13-åring, og fant fort ut at hun ville skrive sine egne sanger. Hun har skrevet musikk i mange forskjellige sjangere, alt fra metal, indie rock og pop til visesang og ambient. For øyeblikket er hun musikkteknologi-student ved NTNU, men det er fremdeles gitaren som står i sentrum i all musikken hun lager.