Oppstart: Torsdag 27. August fra klokken 16:30-20:00 – Ekstra lang kickoff torsdag! ta kontakt for å høre om vi har ledig plass etter oppstart.
Tid: Torsdager 16:30 – 19:00
Kurslengde: Helårs. Semesteret følger skoleruta etter oppstart. 2,5 timer per uke bandøving + workshops og konserter (oversikt over datoer som må settes av til bandskolen kommer ved semesterstart)
Utstyr: Man trenger ikke egne instrumenter for å gå på kurs hos oss.
Priser: 0*-4000 kr per semester. Inkluderer medlemskap i AKKS og gratis bruk av AKKS sine øvingslokaler for egne bandøvinger.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
For hvem: Jenter, transpersoner og ikke-binære
Alder:
13 – 19 år

*Les mer om rabatterte plasser nederst på siden.
Timeplanen er lagt opp slik at det er mulig å delta på instrumentkurs i tillegg. Bandskolens deltakere får rabatterte instrumentkurs. 


Lever og ånder du for musikk, og vil bruke så mye som mulig av fritiden din på det? Har du lyst til å spille med folk som er like engasjerte i musikk som deg og bli en del av et positivt og inkluderende miljø? Da er Bandskolen noe for deg!

I løpet av bandskoleåret blir du kjent med andre musikkinteresserte jenter, får møte profesjonelle artister, lærer å skrive låter, arrangere konserter, spille konserter, spille inn demo, promotere bandet, samtidig som du har det gøy! Kurset inneholder bandøving med instruktør to timer i uken, seminar/workshophelger, og mulighet for instrumentundervisning (instrumentundervisning kommer i tillegg til bandskolekontigenten, men med rabatt). Eier du ikke instrumentet du skal spille i bandet selv kan du låne av oss. Målet er å gi deg grunnkunnskapene og verktøyene du trenger for å kunne spille i band, bli kjent med musikkbransjen og utvikle dine musikalske ferdigheter.

Workshop-programmet et semester så slik ut. Vi sender ut workshopprogrammet for neste bandskolesemester ved semesterstart til deltakerne:
  • Låtskriverworkshop med Fieh (Sofie Tollefsbøl)
  • Q&A samt mini-konsert med Girl In Red (Marie Ulven)
  • Hip hop workshop med Myra (Regina Tucker)
  • Yngling-konsert (og lydprøver) med Fay Wildhagen
  • Scenekunst og PRE-PROD med Haley Shea 
 Sjekk ut musikkvideoen som Bandskolen har spilt inn:

Møt instruktørene våre!

Kaja Gunnufsen – Bandskoleansvarlig
Kaja har spilt piano siden hun var 10 år gammel, og det var hennes hovedinstrument da hun gikk musikklinja på videregående. I tillegg spiller hun gitar og synger. Hennes store lidenskap er å skrive sangtekster, og hun har fått mye oppmerksomhet for sine ærlige og direkte tekster på norsk. Kaja har de syv siste årene jobbet som låtskriver og utøvende musiker. Hun har gitt ut to album som har resultert i Spellemannsnominasjoner (Årets nykommer og Årets tekstforfatter). Hun har vært nominert til P3 Gull, og spilt på blant annet Øyafestivalen og Slottsfjell i tillegg til en rekke andre konserter og festivaler rundt om i landet.

 

 

 

Julie Enger Børresen – Bandinstruktør
Sammen med Kaja er Julie bandinstruktør på bandskolen. Julie er trommis, produsent og låtskriver. Julie har studert musikkproduksjon på LIMPI, og spiller i, og produserer sitt soloprosjekt, Luli. Julie startet musikkarrieren sin som trommis i bandet Frøken Fryd som tenåring og har altså lang fartstid som musiker og deltaker i norsk musikk. I tillegg til å være utøvende musiker er også Julie utdannet Timani-instruktør, som er en praksis for å sikre sunn spillestil og syngestil gjennom ulike øvelser som gjør utøvere mer bevisst på kroppen sin. Julie elsker å arbeide med ny musikk, spille med andre og er en kjempegod partner å utveksle ideer med.

Bandskolen er inspirert av pedagogikken til leirskolen LOUD! som vi arrangerer sammen med JM Norway. Sjekk den ut her: loudcamp.com


*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Medlemsskap: Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

Noe du lurer på? Ta kontakt med bandskoleansvarlig for generelle spørsmål, eller kursansvarlig, Haley Shea for spørsmål om betaling.