Bruk vinterferien på nye venner, musikk, låtskriving og band!

LOUD – Bandleir i vinterferien 2020 er dessverre avlyst. Neste LOUD-leir vil være LOUD – Bandleir i sommerferien, les mer her, eller LOUD bandleir i høstferien, les mer her


Tid: ca. 9-16 man-fre
Kurssted: Brenneriveien 9
Pris: 0*-1500 kr for hele uken og inkludert medlemsskap/// *Gratisplass? Les mer ved å bla ned.
Alder: 9-15 år

LOUD – Jentenes Bandleir i vinterferien er for deg mellom 9-15 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle deltakerne får prøve seg i gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel ønsker å ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen skriver alle deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv som veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial uke med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

I løpet av uken lærer om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye annet.Vi avslutter bandleiren med konsert der bandene får vise frem hva de har jobbet med. Her er det åpent for at familie og venner kan komme å se på. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert.

Slik så programmet ut på LOUD! i høstferien 2018:

 

Møt en av instruktørene!
Foto: Kristoffer Øen

Julie Børresen er LOUD-leder på bandleiren. Hun er morsom, energisk og veldig grei! Julie er trommis, produsent og låtskriver, og arbeider til vanlig som instruktør på vår bandskole for jenter mellom 13-19 år. Julie har studert musikkproduksjon på LIMPI, og spiller i sitt eget soloprosjekt, Luli. Julie startet musikk-karrieren sin som trommis i bandet Frøken Fryd som tenåring og har altså lang fartstid som musiker og deltaker i norsk musikk. Hun gleder seg til å være med på en kjempespennende uke med leir!

Pris: Pris for bandleiren er kr 1500,- for de 4 dagene, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

Spørsmål?Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Se klipp fra LOUD i 2015 på Supernytt!