Avlyst – LOUD! i vinterferien 2021 er dessverre avlyst. Neste LOUD-leir blir LOUD i sommerferien, les mer her. 

Dato: Mandag 22. Februar – Fredag 26. Februar 2021
Tid: 09-15
Kurssted: Brenneriveien 9, AKKS Oslo sine kurs- og øvingslokaler
Pris: 0*-1600 kr for alle 5 dagene, inkludert medlemsskap/// *Rabattert plass? Les mer ved å bla ned.
Hvem kan være med på LOUD? Jenter, transpersoner og ikke-binære
Alder: 7-17 år – Vi deler inn påmeldte i to grupper og kjører forskjellige program for de fra 7-12 år, og de fra 13-17 år.
Mulighet for barnepass fra 08-16 for barn 7-12 år.


LOUD Bandleir – Bruk høstferien på nye venner, låtskriving og band! LOUD i høstferien er for deg mellom 7-17 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag får du teste forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle får prøve gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel vil ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen velger alle deltakerne hvilke instrumenter de likte best. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv. Det blir garantert en kjempesosial uke med fokus på spilling og å ha det gøy. Her får du masse god musikalsk trening! I løpet av uken lærer du om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, normkritikk, promotering og mye mer.

Vi avslutter bandleiren med konsert for familie og venner, så lenge smitteverntiltakene tillater dette.  Her får alle bandene får vise frem hva de har jobbet med. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!


Program (timeplan kommer):
08.00 – 09.00: Barnepass
 
09.00: Morgensamling alle dager 
09.30-11.15 Bandøving//musikk-aktivitet
11.15-12.00 Lunsj (matpakke)
12:00-13:30 Bandøving/
musikk-aktivitet
13:30-14:00 Pause og leker
14:00-15.00 Bandøving/musikk-aktivitet 
15:00 Slutt 

15.00-16.00: Barnepass

Barnepass: 
Det vil være instruktører tilstede fra kl 0800-1600 dersom noen ønsker «barnepass». Pris for barnepass kr 250 for 5 dager.
Møt noen av instruktørene!

Kaja Gunnufsen
Kaja har spilt piano siden hun var 10 år gammel, og det var hennes hovedinstrument da hun gikk musikklinja på videregående. I tillegg spiller hun gitar og synger. Hennes store lidenskap er å skrive sangtekster, og hun har fått mye oppmerksomhet for sine ærlige og direkte tekster på norsk. Kaja har de ni siste årene jobbet som låtskriver og utøvende musiker. Hun har gitt ut to album som har resultert i Spellemannsnominasjoner (Årets nykommer og Årets tekstforfatter). Hun har vært nominert til P3 Gull, og spilt på blant annet Øyafestivalen og Slottsfjell i tillegg til en rekke andre konserter og festivaler rundt om i landet.

 

 

Julie Enger Børessen

Julie er trommis, produsent og låtskriver. Hun har i tillegg studert musikkproduksjon på LIMPI, og spiller i, og produserer sitt soloprosjekt, Luli. Julie startet musikkarrieren sin som trommis i bandet Frøken Fryd som tenåring og har altså lang fartstid som musiker og deltaker i norsk musikk. Hun er morsom, energisk og veldig grei. Julie har arbeidet med LOUD-leire i flere år, og gleder seg til å gjøre det i år også!

Pris: Pris for bandleiren er kr 1600,- for de 5 dagene, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter, transpersoner og ikke-binære skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile.

Smittevern på leir
Vi følger med på og følger de til enhver tid gjeldende smittevernanbefalingene fra myndighetene. Ytterligere informasjon sendes til alle påmeldte via e-post. Du kan også lese mer om våre kurs og smittevern her. 

Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på leir. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Spørsmål? Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Se klipp fra LOUD i 2015 på Supernytt!