AKKS har jobbet for bedre kjønnsbalanse i norsk musikkliv siden 1982. Vårt hovedfokus er jenter, men vi backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak trommene, mikrofonen, gitaren eller miksepulten.

Hva er AKKS?
AKKS er en landsomfattende, ideell musikkorganisasjon som tilbyr instrumentkurs, bandkurs, øvingslokaler og arrangerer konserter med både profesjonelle og up-and-coming band og artister.
Vi har kurs for deg som vil lære hvordan det er å stå på en scene, prøve et nytt instrument, skrive låter, spille sammen med andre, lære av profesjonelle musikere og ha det gøy med musikk. Last ned kursfolder og Bandskolefolder.

Hvor er AKKS?
AKKS Oslo holder til i fargerike Brenneriveien på Grünerløkka mellom konsertstedet Blå, og Vulkan. Her er våre øvingslokaler og her tilbyr vi kurs og workshops med inspirerende lærere som selv er utøvende artister, produsenter, teknikere og bransjefolk.

Hvorfor er AKKS til?
AKKS arbeider for en mer balansert kjønnsfordeling i alle ledd av musikkbransjen. Formålet er å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet. AKKS er medlem i og medgrunnlegger av Balansekunstprosjektet.

Hvem er AKKS for?
Alle som identifiserer seg som kvinner er i målgruppen vår. Selv om noen av tilbudene våre er eksklusivt for kvinner, transpersoner og ikke-binære er de fleste tilbudene våre åpne for alle, uansett kjønn og alder.

Prosjekter
LOUD! Jentenes bandleir – feriecamp vi arrangerer sammen med JM Norway
BY:Larm Ung – unge delegater på By:Larm i samarbeid med by:Larm, MØST, Volt og Rockslo.

Medlemskap i AKKS Oslo
Som medlem støtter du AKKS sitt viktige arbeid for kjønnsbalanse i norsk musikkliv! I tillegg får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, kurs, øvingslokaler og mye mer. Medlemskap koster bare 50kr. Meld deg inn her.

Hold deg oppdatert med AKKS Oslos nyhetsbrev

Har du gått på kurs hos oss?
Hjelp oss å bli bedre og evaluer kurset her.