AKKS Oslo tilbyr kurs og workshops med profesjonelle instruktører fra Oslos musikkliv. På våre kurs er det fokus på mestringsfølelse og spilleglede.

Når og hvor holder vi kurs

AKKS Oslos faste kurs har oppstart i februar og september, og holdes i våre lokaler i Brenneriveien 9 i Oslo sentrum og Gamle Munch på Tøyen.

For bedre kjønnsbalanse i musikklivet

AKKS jobber for bedre kjønnsbalanse i musikklivet. Kursene våre er åpne for alle kjønn, med unntak av Bandskolen og Bandleiren LOUD! som kun er for jenter, ikke-binære og transungdommer. Jenter, ikke-binære og transungdommer får likevel prioritet ved stor pågang.

Trygt og motiverende læringsmiljø på kurs hos AKKS

For oss i AKKS er det viktig at alle kursdeltakere får en god kursopplevelse og føler seg trygge på kursene våre. Hos AKKS skal det være rom for å prøve seg fram, feile, stille spørsmål og vokse. Les mer om hvordan vi jobber med læringsmiljøet her.

Rabattert plass på kurs?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Deltakere med  begrenset økonomi kan søke om å få rabattert deltakeravgift eller gratisplass.  Søk om rabattert plass på kurs ved å krysse av i påmeldingsskjemaet når du melder deg på. Som hovedregel prioriterer vi støtte til deltakere som er under 26 år.

Ta kontakt med AKKS Oslos kursansvarlige for å høre om muligheten for å sette opp kurs for din gruppe, om du savner et kurs, spørsmål om gratisplasser, eller annet om kurstilbudet vårt.