Bandleiren LOUD!

Bruk høstferien til å bli kjent med nye mennesker, prøve ulike instrumenter, spille i band og lage egne låter!

 

Bandleiren LOUD! er en bandleir som arrangeres for jenter, ikke-binære og transpersoner i alderen 11-16 år på dagtid i høstferien på USF Verftet. Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Bergen. I løpet av uken har vi bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter uken med en konsert for venner og familie.

Når: Høstferien 11. oktober til 15. oktober, kl. 09.30 – 16.00
Hvor: Bandleiren holdes på USF Verftet, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen
Åpent for: Jenter, ikke-binære og transpersoner mellom 11-16 årLeiren passer både for nybegynnere, og er også like gøy for de som kan spille fra før av. Vi har alt som trengs av utstyr, så du trenger ikke ha med eget instrument.

Vi starter uken med å bli kjent, før vi setter i gang instrumentkarusellen. Her får alle deltakerne prøve seg på gitar, bass, vokal og trommer. På slutten av dagen skriver deltakerne en prioritert liste med hvilke instrumenter de likte best.

Ut i fra ønskene deler vi gruppen inn i band og starter å lage egne låter. Våre dyktige bandinstruktører vil veilede dere gjennom hele uken i både spilleteknikk, låtskriving og samspill. Bandleiren gir deg et dypdykk inn i musikkverdenen og du vil blant annet lære å spille ulike instrumenter, lære om utstyr og øvingslokalet, låtskriving, sceneformidling, musikkbransjen og hvordan spille i band. Og ikke minst blir du kjent med mange nye musikkinteresserte jenter, ikke-binære og transpersoner! Vi gleder oss til en sosial og musikalsk uke!Praktisk om leiren

  • Vi starter hver leirdag med frokost og fellesamling kl. 09.30 hver dag utenom fredagen. Kl. 13.00 blir det lunsj.
  • Mat er inkludert i prisen og man trenger ikke ta med egen mat. Fyll inn eventuelle allergier eller andre behov i påmeldingsskjemaet.
  • Vi har godt med pauser utover dagene, men om man har behov for ekstra pauser underveis er det rom for det.
  • Vi er ferdige kl. 16.00 hver dag utenom fredagen.
  • Leiren har totalt plass til 12 deltakere som vil bli fordelt på 3-4 band avhenging av totalt antall.
  • Fredag 15. oktober er det konsertdag hvor venner og familie kan komme å se på ettermiddagen.
    Denne dagen starter vi kl. 11.00 og vi er ferdig til ca. kl. 18.30.
  • Alle band som blir dannet på leiren har mulighet for gratis bandøvinger hos oss etter endt leir ut året.


Timeplan for leiren

kommer!


Pris for høstferien 2021

kr 1050 inkluderer frokost og lunsj alle dager, samt valgfritt medlemskap i AKKS Bergen.

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på vår leir eller våre kurs. Vi tilbyr derfor både gratisplasser og redusert deltakeravgift til de som skulle trenge det. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no. Denne ordningen er støttet av BUFDIR.Bandinstruktører bandleiren LOUD! 2021

– kommer!


Instruktører instrumentkarusell

– kommer!


Workshops bandleiren LOUD! 2021

– kommer!

  

AKKS jobber for likestilling i musikklivet. Gjennom LOUD! ønsker vi å motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme for å prøve og feile.

Vi gleder oss til en sosial og musikalsk høstferie!

Bandleiren LOUD! er støttet av Bufdir, Frifond kompetanse og Bergen kommune.