Ung Delegat er et program skreddersydd for unge i musikkbransjen, og avvikles samtidig som Vill Vill Vest 11. september.

Meld deg på Ung Delegat 11.09.21 her!

Ung Delegat er et samarbeidsprosjekt mellom AKKS Bergen, UFLAKKS, Norske Konsertarrangører, Brak og bransjefestivalen Vill Vill Vest, og har som mål å bidra til økt kompetanse og nettverksbygging blant unge arrangører. Vi ønsker at Vill Vill Vest skal være en møteplass for unge arrangørspirer og et ungt publikum, i tillegg til øvrig musikkbransje.

Vill Vill Vest arrangeres årlig på høsten i Bergen, og Ung Delegat er et prosjekt som legger til rette for at unge arrangører og bransjeaktører får utvikle seg i form av kunnskap og kompetanse, men også i form av nettverksbygging og erfaringsutveksling. Deltakere på Ung Delegat får delegatpass til hele festivalen, som inkluderer både konserter og musikkonferanse. I tillegg blir det satt opp en fagdag eksklusivt for Ung Delegat. Fagprogrammet for Ung Delegat varierer fra år til år, og omhandler tema som konsertproduksjon, økonomi, booking og promotering.

Årets utgave av Ung Delegat gjennomføres i Bergen 11. september.

Meld deg på Ung Delegat her!

UFLAKKS på Vill Vill Vest

I 2020 ble det ikke en egen UFLAKKS-konsert på grunn av smittevernsregler, men UFLAKKS har tatt del i artistkurateringen av festivalen som en helhet.

Vi ønsker å tilby et godt kulturtilbud for ungdom under Vill Vill Vest, og AKKS Bergen sin egen ungdomsarrangørgruppe UFLAKKS kuraterer fast én scene fredagen under festivalen. Denne delen av programmet til Vill Vill Vest har fri alder, og det er mulig å kjøpe egen inngangsbillett til kun denne aktuelle venuen.