Ung Delegat er et program skreddersydd for unge i musikkbransjen, og avvikles samtidig som Vill Vill Vest.

Ung Delegat er et samarbeidsprosjekt mellom AKKS Bergen, UFLAKKS, Norske Konsertarrangører, Brak og bransjefestivalen Vill Vill Vest, og har som mål å bidra til økt kompetanse og nettverksbygging blant unge arrangører. Vi ønsker at Vill Vill Vest skal være en møteplass for unge arrangørspirer og et ungt publikum, i tillegg til øvrig musikkbransje.

Fra Ung Delegat 2021. Foto: Øystein Haara
Fra Ung Delegat 2021. Foto: Øystein Haara

Vill Vill Vest arrangeres årlig på høsten i Bergen, og Ung Delegat er et prosjekt som legger til rette for at unge arrangører og bransjeaktører får utvikle seg i form av kunnskap og kompetanse, men også i form av nettverksbygging og erfaringsutveksling. Deltakere på Ung Delegat får delegatpass til hele festivalen, som inkluderer både konserter og musikkonferanse. I tillegg blir det satt opp en fagdag eksklusivt for Ung Delegat. Fagprogrammet for Ung Delegat varierer fra år til år, og omhandler tema som konsertproduksjon, økonomi, booking og promotering.

 

UNG DELEGAT 2022

Er du mellom 14 og 21 år og ønsker å vite mer om musikkbransjen? Bli med på Ung Delegat! Årets utgave finner sted lørdag 3. September kl 11 – 15. Selve Vill Vill Vest er 1. – 3. September.

Som deltaker får du tilgang til skreddersydd fagprogram for unge arrangører lørdag 3. September, i tillegg til tilgang til konsertene i regi av UFALKKS. Du får også delegatpass til Vill Vill Vest! Og det beste av alt? Det er helt gratis!

Programmet vil bli sluppet løpende.

Påmelding skjer her.

Følg AKKS Bergen, UFLAKKS, Brak eller Vill Vill Vest på Facebook eller Instagram for informasjon om program og søknadsfrister!

 

UFLAKKS på Vill Vill Vest

Vi ønsker å tilby et godt kulturtilbud for ungdom under Vill Vill Vest, og AKKS Bergen sin egen ungdomsarrangørgruppe UFLAKKS kuraterer fast én scene fredagen under festivalen. Denne delen av programmet til Vill Vill Vest har fri alder, og det er mulig å kjøpe egen inngangsbillett til kun denne aktuelle venuen.

UFLAKKS-dag på Vill Vill Vest 2021: Paria
UFLAKKS-dag på Vill Vill Vest 2021: Paria

Følg UFLAKKS på Facebook eller Instagram for løpende informasjon om konsertene våre!

Spørsmål om Ung Delegat? Ta kontakt med oss på arrangement@bergen.akks.no.