Elektronisk musikk

Sted: USF Verftet, 4 etasje
Kurslengde: 10 timer

kl. 18:00 – kl. 20:00

Oppstart: Mandag 4.november.2019
Påmeldingsskjema for november kurs her!


På vårt elektroniske musikkurs får du en innføring i lyddesign, låtoppbyggingsprosesser og sammensetningen av melodi innen elektronikasjangeren. Målet med kurset er å finne ditt personlige uttrykk, dele tips og erfaringer og ferdigstille en låt innen kursslutt. Hver deltaker må ha med seg egen PC med programvare til å arrangere og produsere musikk.

Store deler av kurset vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fem deltakere.


Praktisk om kurset

  • Hver deltaker må ha med seg hodetelefoner og egen PC med programvare til å arrangere og produsere musikk, også kalt Digital Audio Workstation. Vi anbefaler deltagerne å bruke Ableton Live for å få størst utbytte av kurset. Det er mulig å laste ned gratis demoversjon som varer i 30 dager.
  • AKKS Bergen har Korg Minilogue analog synthesizere som kan brukes under kurset.
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 4 deltakere.
  • For å få mest mulig utbytte ut av kurset anbefaler vi at deltakerne jobber en del på egenhånd mellom kursdagene.
  • Kurset går over 5 ganger med 2 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

Priser instrument- , vokal- og elektroniskmusikkurs høst 2019

  • kr. 1240*,- 25 år eller yngre/student
  • kr. 1440*,- 26 år eller eldre
    *inkludert AKKS- medlemskap. Er du alt medlem trekkes kontingenten av kursprisen.
  • kr. 2500,- om du ikke ønsker medlemskap

 


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.


Foto: Xin Li

Om instruktøren

Niilas er en ung produsent og dj fra Bergen. Med bakgrunn i gitar og piano lager Niilas elektronisk musikk for både klubb og hodetelefoner, med fokus på detaljer og finesse. Niilas har tilegnet seg mye kunnskap i ung alder, og behersker et bredt spekter med produksjon og teknikker. Han er også selvlært i alle disipliner han har tatt for seg. Niilas ga ut sin første EP “Memoraids" på Brilliance Records i 2015 som høstet gode anmeldelser, og ble premiert hos I-D VICE og en rekke avspillinger på NRK P3 og BBC Radio 1. I 2018 kom EPen Naste på Vibbefanger med gjestevokalister Amalie Holt Kleive og Jimi Somewhere.

 


Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.