DJ-kurs

Sted: Kvarteret, Støy, 3 etasje
Kurslengde: 10 timer

kl. 17:00 – kl. 19:00 (fullt!) eller
kl. 19:00 – kl. 21:00

Oppstart: Tirsdag 5. november 2019
Påmeldingsskjema for november kurs her!


AKKS sitt DJ-kurs gir deg alt du trenger for å starte med DJ-ing!

På kurset får du en innføring i oppsett og bruk av DJ-utstyr. Vi går gjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikseren. Du vil så lærer om BPM, hvordan mikse og beatmikse. Beatmiksing er kunsten å mikse to låter inn i hverandre i samme tempo. Man manipulerer tempoet på låter og mikse de inn i hverandre for å skape glidende overganger.
Kurset holdes på Det akademiske Kvarter. Under kurset vil vi bruke Kvarteret sine miksere, i hovedsak Pioneer CDJ2000 mediespillere og Pioneer DJM800 djmikser.

Veldig egnede musikksjangere: House, techno, trance, dubstep, drum & bass, rap, trap, grime, EDM, hardstyle og lignende.

Hvert semester avsluttes med en snurrekveld hvor deltakerne får tilbud om å spille live på en klubbscene!

Kurset krever absolutt ingen forkunnskaper. Etter endt kurs skal man være i stand til å spille selv.
Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fire deltakere.

 


Praktisk om kurset

  • Det er sett med DJ-miksere og cd-spillere på kursstedet.
  • Ta med egne låter på USB pinne eller CD med minst 20 forskjellige låter, i mp3 (minimum 320kbps) eller WAVE-format. Låtene bør helst være i noenlunde samme sjanger og tempo.
  • Ta med egne hodetelefoner (ikke bluetooth).
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 4 deltakere,  hvor to deltaker deler på et sett.
  • Kurset går over 5 ganger med 2 timer undervisning (inkl. pause) i uken.

 


Priser DJ-kurs høst 2019


Om instruktøren

Ida Nerbø er en sentral aktør på Bergens klubbscene. Hun er en av hodene bak technokollektivet DOT som utgir Bergen Techno fanzine, booker internasjonale DJs og kjører klubbkvelder. Nerbø er selv en aktiv DJ på byens scener som Østre, Landmark og Café Opera, og har den siste tiden også vært å finne utenbys på steder som The Villa i Oslo og Club Kowloon i Hongkong. Nerbø fokuserer på techno i egne sets, men som instruktør veileder hun gjerne i andre sjangre av klubbmusikk.


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no.