DJ-kurs

Kursstart: Tirsdag 21.april
Kurssted:
USF Verftet, 2 etasje, AKKS sine øvingslokaler
Kurslengde: 10 timer over 5 uker
Kursdager: Tirsdag 21.4, 28.4, 5.5, 12.5 og 19.5.
Kurstid: velg mellom  kl. 17-19 eller kl. 19-21.
Begrenset antall plasser.

Meld deg på kurset her!


AKKS sitt DJ-kurs gir deg alt du trenger for å starte med DJ-ing!

På kurset får du en innføring i oppsett og bruk av DJ-utstyr. Vi går gjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikseren. Du vil så lærer om BPM, hvordan mikse og beatmikse. Beatmiksing er kunsten å mikse to låter inn i hverandre i samme tempo. Man manipulerer tempoet på låter og mikse de inn i hverandre for å skape glidende overganger.
Veldig egnede musikksjangere: House, techno, trance, dubstep, drum & bass, rap, trap, grime, EDM, hardstyle og lignende.

For å få mest mulig utbytte av kurset, anbefaler vi å leie lokalet for øving mellom kursdagene.

Hvert semester avsluttes med en snurrekveld hvor deltakerne får tilbud om å spille live på en klubbscene!
I vår er denne satt til 29.mai på Café Opera.

Kurset krever absolutt ingen forkunnskaper. Etter endt kurs skal man være i stand til å spille selv.
Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre deltakere.

 


Praktisk om kurset

  • Det er sett med DJ-miksere og cd-spillere på kursstedet.
  • Ta med egne låter på USB pinne eller CD med minst 20 forskjellige låter, i mp3 (minimum 320kbps) eller WAVE-format. Låtene bør helst være i noenlunde samme sjanger og tempo.
  • Ta med egne hodetelefoner (ikke bluetooth).
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 3 deltakere,  hvor deltakerne deler på et sett.
  • Kurset går over 5 ganger med 2 timer undervisning (inkl. pause) i uken.
  • Inkludert i kursprisen er gratis øving i kurslokalet utenom kurstid. Her går man mulighet til å øve på egenhånd på opprigget sett.

 


Priser DJ-kurs vår 2020


Om instruktøren

Ida Nerbø er en sentral aktør på Bergens klubbscene. Hun er en av hodene bak technokollektivet DOT som utgir Bergen Techno fanzine, booker internasjonale DJs og kjører klubbkvelder. Nerbø er selv en aktiv DJ på byens scener som Østre, Landmark og Café Opera, og har den siste tiden også vært å finne utenbys på steder som The Villa i Oslo og Club Kowloon i Hongkong. Nerbø fokuserer på techno i egne sets, men som instruktør veileder hun gjerne i andre sjangre av klubbmusikk.


Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no.