Møt våre kursinstruktører denne høsten!

Vi er glade for å ha med oss dyktige musikere til å undervise på våre kurs denne høsten. Alle instruktørene har lang fartstid innenfor sitt instrument og mye kunnskap å lære vekk. På våre kurs er det fokus på spilleglede og vi starter raskt å spille låter. Hils på våre instruktører:

Instruktør på vokalkurs er Birgitta Alida Hole

Birgitta Alida Hole er vokalist og låtskriver i hennes soloprosjekt Birgitta Alida og spiller i bandet Strange Hellos. Birgitta synes det beste med å være instruktør hos AKKS er å se at deltakerne opplever mestring og glede over å synge, det sterke samholdet som vokser frem i vokalgruppene, og å møte alle de ulike personlighetene og hvordan dette gjenspeiles i sang og musikkpreferanser.
Les mer om vokalkurset her

Instruktør for trommekurs er Fredrik Mekki Widerøe

Fredrik Mekki Widerøe har spilt trommer siden han var 10 år. “Det gøyeste med å spille trommer er å kunne spille (relativt) fritt og leke seg innenfor gitte rytmiske grenser. Holde takt og struktur, men uten at man er låst til en fast ting.» Han spiller i dag i flere band, bl.a. Cloud People, Kolossmos, Seven Impale, Trojka og Baja Wolf.
Les mer om trommekurset her

 

Instruktør på elgitar er Nora Shikoswe Hougsnæs

Nora Shikoswe Hougsnæs har spilt gitar i en årrekke, og spiller også tangenter. “Det gøyeste med gitar er at det er et instrument som flyter mellom så mange sjangre, og det gøyeste med å undervise i det er å føle at jeg selv blir en mer og mer trygg gitarist. Jeg håper deltakere kan få mer trygghet og evne til spontanitet ut av kurset.»
Les mer om elgitarkurset her

 

Instruktør på bandkurs og trommer junior er Jakob Hjelmeland

Jakob Hjelmeland spiller trommer, gitar, bass og piano. “Eg likar godt å kunne lære bort det eg kan og å sjå korleis eleven opplev speleglede og meistringsfølelse. Eg ønskjer at kursdeltakarane skal få oppleve det å meistre eit instrument og samspel, samt bli inspirert til å drive vidare med musikk.»
Les mer om bandkurset her 
Les mer om trommer jr. kurset her

 

Instruktør for basskurs er Nora Lovise Tårnesvik

Nora Lovise Tårnesvik er bassist med base i Bergen og har vært instruktør på basskursene til AKKS i flere år. Nora fokuserer på spilleglede på sine kurs. Hun legger opp undervisningen slik at man fort skal komme i gang med spillingen og lære seg instrumentet.
Les mer om basskurset her

 

Instruktør for kurs i akustisk gitar er Tom Crozier

Tom Crozier har vært instruktør hos AKKS i flere år. På Tom sine kurs får deltakerne grunnleggende forståelse for gitar og musikk. Tom ønsker å gi sine kursdeltakere inspirasjon til å plukke opp instrumentet så ofte som mulig.
Les mer om akustisk gitarkurset her!

 

 

Instruktør på DJ-kurs er Ida Nerbø

Ida Nerbø leder AKKS sine DJ-kurs, og har flere års erfaring som utøvende DJ og artist. “Gjennom kurset legger jeg vekt på spilleglede og kreativitet. DJing er i starten en veldig teknisk øvelse, så man må gjennom en del øvelse i begynnelsen. Men håpet er at deltakerne også skal få erfare at det finnes utrolig mange muligheter for kreativitet, og at de etter kurset har fått et godt utgangspunkt for videre spilling og utvikling.»
Les mer om dj- kurset her

 

Instruktør på elektronisk musikkurs er Peder Niilas Tårnesvik

Peder Niilas Tårnesvik aka Niilas har markert seg med sin sjangeroverskridende elektroniske klubbmusikk. “Det jeg liker best med å holde kursene, er at jeg må konsentrere meg om hva jeg faktisk vet, hvordan jeg skal formulere det enkelt videre til andre, og en konstant søken om å forbedre seg selv. Som instruktør har man et ansvar overfor elevene å kunne det man underviser, noe som kan være utfordrende i et såpass bredt fag som «musikkproduksjon».
Les mer om elektronisk musikkurset her

Instruktør for pianokurs er August Riise

August Riise har spilt piano siden ungdomsskolen og syns det å sette seg bak pianoet er noe av det gøyeste som fins! “Piano er på en måte alle andre instrumenters mor; det har stor rekkevidde, det er lineært og oversiktlig og ikke minst låter det utrolig kult i nærmest alle sjangre! Dessuten gjør pianoet det mulig å akkompagnere seg selv, en mulighet man ikke har med de fleste andre instrumenter.»
Les mer om pianokurset her