LOUD!
ElektroLOUD!. Foto: Sofie Søndervik Sæther

Bruk feriene på nye venner, musikk, låtskriving og band! Bli med på en uke fylt med låtskriving, utforskning og mestring av nye uttrykk og instrumenter- og musikteknologier, øvelser, konserter og nye vennskap!

Foto: Sofie Søndervik Sæther

LOUD! er et musikkprosjekt for jenter,  ikke-binære og transpersoner som har lyst til å bruke ferier og fritid på musikk. Leirene passer både for de som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt! Du får nye venner, lager egne sanger, møter uttalige forbilder innen norsk musikk, og masse nye opplevelser!

LOUD! er et samarbeidsprosjekt mellom JM Norway og AKKS, og er en musikkleir for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn. Gjennom dager fylt med låtskriving, øvelser, konserter og nye vennskap, jobber vi for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. AKKS-avdelinger arranger LOUD! i høst- og vinterferier og gir det mersmak er det også en årlig sommerleir den siste uken i juni og den første uken i juli i Fredrikstad; med deltakere fra hele landet! 

JM Norway arrangerer også ElektroLOUD!, og i 2021, også i sommerferien med overnattingsleir på Haugetun, i tillegg til Dagleire i Trondheim og Stavanger. ElektroLOUD går ut på produksjon og låtskriving i Abelton, med samme fokus på “gjør det sammen”, normkritisk pedagogikk rundt musikk og kjønn, og spilleglede og mestring av nye, spennende ting i fokus. Mer om disse kursene finner du her: ElektroLOUD!

Følge linkene under til våre avdelinger for informasjon om hvor du finner LOUD! lokalt.

Foto: Sofie Søndervik Sæther