LOUD!

Bruk feriene på nye venner, musikk, låtskriving og band!

Foto: Sofie Søndervik Sæther

Bli med på en uke fylt med låtskriving, bandøvelser, konserter og nye vennskap! LOUD! jentenes bandleir er for jenter, transpersoner og ikke-binære som har lyst til å bruke ferien på musikk. Leiren passer både for de som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt! Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

LOUD! er et samarbeidsprosjekt mellom JM Norway og AKKS, og er en musikkleir for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn. Gjennom en uke fylt med låtskriving, bandøvelser, konserter og nye vennskap, jobber vi for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. AKKS-avdelinger arranger LOUD! i høst- og vinterferie og gir det mersmak er det også en årlig sommerleir den siste uken i juni og den første uken i juli i Fredrikstad; med deltakere fra hele landet! Les mer om LOUD! sommerleir her.

JM Norway arrangerer også ElektroLOUD! i Oslo, som går ut på å lære seg Abelton live under LOUD!konseptet. Mer om disse kursene finner du her: ElektroLOUD!

Følge linkene under til våre avdelinger for informasjon om hvor du finner LOUD! lokalt.

Foto: Sofie Søndervik Sæther

LOUD! i Oslo(dagsleir)

LOUD! i Trondheim (dagsleir)

LOUD! i Bergen (dagsleir)

LOUD! i Stavanger (dagsleir)

LOUD! sommerleir Fredrikstad (overnattingsleir)

LOUD! i Nord (kommer) 

LOUD! i Kristiansand (kommer)

Foto: Anna Jakobsen