LOUD! musikkworkshops og leire for jenter, transpersoner og ikke-binære

LOUD! er et musikkprosjekt for jenter,  ikke-binære og transpersoner som har lyst til å bruke ferier og fritid på musikk. Bli med på dager fylt med låtskriving, utforskning og mestring av nye uttrykk, instrumenter- og musikteknologier, øvelser, konserter og nye vennskap!

Foto: Sofie Søndervik Sæther
Foto: Helene Michaelsen

Leirene passer både for de som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt! Du får nye venner, lager egne sanger, møter uttalige forbilder innen norsk musikk, og masse nye opplevelser!

LOUD! er et samarbeidsprosjekt mellom JM Norway og AKKS, og er  musikkleire og workshops for jenter, transpersoner og ikke-binære. Gjennom dager fylt med låtskriving, diverse aktiviteter og workshops, øvelser, konserter og nye vennskap, jobber vi for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse.

AKKS-avdelinger arranger LOUD! i høst- og vinterferier- og gir det mersmak er det også en årlig sommerleir den siste uken i juni og den første uken i juli på Rolvsøy utenfor Fredrikstad; med deltakere fra hele landet!

JM Norway arrangerer også ElektroLOUD! over flere helger hver høst i Oslo hvor deltakere lærer om inspilingsprogrammet Ableton til musikk Vi har også et relativt nytt prosjekt, LOUD! Remixlab hvor deltakere kan prøve seg på musikkproduksjon ved å remixe en låt av en kjent artist over et par dager.

Følge linkene under til våre avdelinger for informasjon om hvor du finner LOUD! lokalt.

Foto: Sofie Søndervik Sæther
Foto: Johanne Karlsrud