LOUD! Jentenes bandleir
Bruk høstferien til å bli kjent med nye mennesker, prøve ulike instrumenter, spille i band og lage egne låter!

 

Når: Høstferien 5.oktober til 9.oktober 2020
Hvor: USF Verftet, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen
Åpent for: Jenter, transpersoner og ikke-binære mellom 11-16 år

Mer info om program og instruktører for 2020 kommer.
Ønsker du tilsendt informasjon fyll ut dette skjemaet eller send oss en mail på kontoret@bergen.akks.no.


 

I høstferien 2019 (7. – 11. oktober) var Marie Kristin Dale (gitarist og vokalist i MK´s Marvellous Medicine) og Mira Thiruchelvam (gitarist og fløytist i 9 grader nord) bandinstruktører hele uken. I tillegg hadde vi første dagen med oss Ingelin Mjåseth Hilland aka Søster Pling (danser, synger og spiller perkusjon i Det Skandaløse Orkester og Munnhugger) som trommeinstruktør, Nora Tårnesvik (bassist i Living, Strange Hellos, John Olav Nilsen og Nordsjøen, og soloprosjektet Nora Lovise) som bassinstruktør, og Birgitta Alida Hole (Lumikide, Strange Hellos og Birgitta Alida) som vokalinstruktør.

I løpet av uken ble det også holdt flere workshops. Silja Sol holdt en workshop om låtskriving, mens Johanne Karlsrud og Hanne Gabrielsen fra JAHJAH Studio holdt workshop om bandidentitet, logo og bandnavn. Anette Basso holdt workshop i normkritikk, om mangfold i musikken.

 


AKKS Bergen inviterer til LOUD! – en bandleir som arrangeres for jenter, og de som identifiserer seg som jenter, i alderen 11-16 år på dagtid i høstferien på USF Verftet.

Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Bergen. I løpet av uken lærer du å spille ulike instrumenter, vi har bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter uken med en konsert for venner og familie.

 


Foto: Caroline Årvoll

Leiren passer både for helt nybegynnere, og er også like gøy for de som kan spille fra før av. Vi har alt som trengs av utstyr, så du trenger ikke ha med eget instrument.

Vi starter uken med å bli kjent, før vi setter i gang instrumentkarusellen. Her får alle deltakerne prøve seg på gitar, bass, vokal og trommer. På slutten av dagen skriver deltakerne en prioritert liste med hvilke instrumenter de likte best.

 

 

 

Foto: Caroline Årvoll

Ut i fra ønskene deler vi gruppen inn i band og starter å lage egne låter. Våre dyktige bandinstruktører vil veilede og guide dere gjennom hele uken i både spilleteknikk, låtskriving og samspill. Vi gleder oss til en sosial og musikalsk uke!

Bandleiren gir deg et dypdykk inn i musikkverdenen og du vil blant annet lære å spille ulike instrumenter, lære om utstyr og øvingslokalet, låtskriving, sceneformidling, musikkbransjen og hvordan spille i band. Og ikke minst blir du kjent med mange nye musikkinteresserte jenter!

 


Foto: Caroline Årvoll

 

Pris for høstferien 2020 kommer

Inkluderer frokost og lunsj alle dager,
samt valgfritt medlemskap i AKKS Bergen.

Økonomi

Vi ønsker ikke at økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse på LOUD! Jentenes bandleir, og vi tilbyr både gratisplasser og redusert deltakeravgift. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes.

For å benytte deg av disse tilbudene velger du dette i påmeldingskjemaet.
Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder på: bergen@akks.no.

Denne ordningen er støttet av Bufdir.


 

AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! ønsker vi å motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme for å prøve og feile.

Vi gleder oss til en sosial og musikalsk høstferie!

LOUD! Jentenes bandleir er støttet av Bufdir, Frifond kompetanse og Bergen Kommune.