LOUD! Låtskrivercamp- NY PRIS!

LOUD! Låtskrivercamp: for jenter, trans og ikke-binære personer fra 14 år og opp!

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse kursavvikling hos AKKS Stavanger  her! Har dere spørsmål, ta kontakt med oss på adminstavanger@akks.no.

Disse dagene jobber vi for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. Leiren passer både for deltakere som har laget musikk før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt!
Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Rogaland.
I løpet av opplegget har vi praktiske låtskrivningsøvelser, ulike workshops om studioteknikker, hvordan arbeide som låtskriver alene og i grupper- ellers kalt “sessions”- og du blir kjent med andre musikkinteresserte fra regionen! Vi avslutter det hele med en fremvisning for venner og familie søndag, 22. november.
Du kan melde deg på: kun digital, kun fysisk, eller begge deler! Mer info i påmeldingsskjemaet:
PÅMELDING: nederst på denne siden eller via denne linken: https://form.jotform.com/62503134744955
Opplegg:
Dato: Digitale workshops onsdag 4. november og lørdag 7. november, så fysiske workshops 19. – 22. november 2020
Tider:
KL 16-20 onsdag 4.11
KL 12-15 lørdag 7.11
KL 16-29 torsdag 19.11 og fredag 20.11 ,
KL 11-17 lørdag
KL 11-17 søndag.
Kurssted: Digitalt møterom (info sendes ut ved mottatt påmelding) og fysisk oppmøte på Nytorget 1, Metropolis, Stavanger.
Pris: 150,-* kr for hele opplegget og er inkludert medlemskap *Gratisplass eller behov for avslag på prisen?
Ta kontakt på epost: stavanger@akks.no så finner vi en god løsning!
Alder: 14 og opp!
OBS! Begrenset med plasser iht smittevern, førstepers til mølla!
Beskrivelse av Opplegg:
Digitale workshops: Digital Låtskriverworkshop med Julie “Luli” Enger Børresen, musiker, låtskriver, produsent og kursholder. Julie har tidligere spilt trommer i Frk. Fryd, og gir for tiden ut musikk som soloartisten Luli. Hun gikk på LIMPI: Lillehammer Institute of Music Production and Industries, og jobber daglig med låtksrivere og produsenter fra hele verden i det som kalles “låtksriversesjons”, i tillegg til at hun produserer egne låter til sitt soloprosjekt, Luli.
Julie vil gi en workshop fylt med konkrete tips og triks til din låtskriving, individuell oppfølging av hver deltaker og dine utfordringer og mål som låtskriver, for så å følge opp med tilbakemeldinger og videre verktøy lørdag 7. november, hvor du kan vise ideene du har jobbet med, og få feedback og løsninger tilpasset nettop dine musikalske drømmer!
Fysisk oppmøte: Vi møtes vi fysisk på Metropolis og skriver sammen og alene, jobber i studioene på Metropolis, får tilbakemeldinger og tips og triks til arbeidet som låtskriver gjennom en helg fylt med forskjellige workshops i låtskriving, produksjonsteknikker, hvordan skrive alene og i grupper – ellers kalt “sesjons”- og konkrete verktøy for å utvikle låtskrivingen og produksjonene dine!
I tillegg til Julie, får vi besøk av noen av Rogalands mest spennende og aktive musikere som vil gi alle sine tips og triks, og gode verktøy til din låtskriving. Mer info om disse annonseres fortløpende.
Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke egen datamaskin eller instrumenter. Om du likevel ønsker å ta med noe du liker å lage musikk med, kan du gi beskjed til oss på forhånd.