LOUD vinterferien 2020

LOUD workshophelg

LOUD er et samarbeidsprosjekt mellom JM Norway og AKKS, og er en musikkleir for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn. Gjennom en helg fylt med låtskriving, bandøvelser, konserter og nye vennskap, jobber vi for å skape selvtillit, samhold og musikkinteresse. Leiren passer både for deltakere som har spilt før, og de som har lyst å prøve seg på noe helt nytt! AKKS Stavanger arrangerer LOUD i begynnelsen av vinterferien, og gir det mersmak er det også en årlig sommerleir i Fredrikstad med deltakere fra hele landet!

Les mer om LOUD! Sommerleir her!

LOUD! Jentenes bandleir i Stavanger

Foto: Embla Karidotter

Bruk vinterferien til å bli kjent med nye mennesker, prøve ulike instrumenter, spille i band og lage egne låter! LOUD er en bandleir som arrangeres for jenter, transpersoner og alle som identifiserer som ikke-binær i alderen 14-20 år på dagtid de første dagene i vinterferien ferien på Metropolis, i Stavanger sentrum. Leiren krever ingen forkunnskaper, og deltakerne blir veiledet av dyktige instruktører fra musikklivet i Rogaland. I løpet av helgen har vi bandøvinger, ulike workshops og du blir kjent med andre musikkinteresserte. Vi avslutter det hele med en konsert for venner og familie.

Dato: Uke 8 2020, 21. – 23. Februar 2020
Tid: 16-21 fredag, 9-17 lørdag, 09-17 søndag, 16-21 mandag
Kurssted: Nytorget 1, Metropolis, Stavanger
Pris: 0*-1500 kr for hele helgen og er inkludert medlemskap/// *Gratisplass? Les mer ved å bla ned.
Alder: 14-20 år

LOUD – Jentenes Bandleir i vinterferien er for deg mellom 15 og 20 år som har lyst til å bruke litt av ferien på å spille i band. Fra fredag til søndag vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, lærer å skrive låter, ditt eget band, kurs i å stå på scenen, og masse nye opplevelser!

Helgen starter med en “instrumentkarusell”; hvor alle deltakerne prøver seg i gitar, bass, keys, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel ønsker å ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

Foto: Embla Karidotter

På slutten av dagen skriver alle deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Her er det en strålende mulighet til å prøve noe nytt om du allerede har erfaring med fra et annet instrument. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene.

Lørdagen lager man en låt sammen som band. Med dere på veien resten av helgen har dere en egen instruktør som er musiker selv, som er deres veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial helg med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

I løpet av helgen lærer man om låtskriving, bruk av øvingslokalet, hvordan samarbeide bra i band, promotering, sceneformidling, og mye annet.Vi avslutter helgen med konsert der bandene får vise frem hva de har jobbet med. Her er det åpent for at familie og venner kan komme å se på. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille noe man har laget med en gjeng nye venner ila en innholdsrik helg!

Foreløpig program for LOUD! i vinterferien 2020- små endringer kan forekomme

 

Ønsker du å delta på dette fyller du ut påmeldingsskjemaet under: