Få pengestøtte og medlemsrabatter til bandet ditt!

Bli bandmedlem i dag!

Som bandmedlem i AKKS blir du en del av et større fellesskap i norsk musikkliv – vi har avdelinger over hele landet. Hos oss får du hjelp til å komme opp og fram som band.

Du får muligheten til å søke pengestøtte til øvinger gjennom Musikkens Studieforbunds Opplæringsmidler og musikkprosjekter som innspilling, musikkutstyr og musikkvideo gjennom AKKS Frifondmidler.

Medlemmer i AKKS får en rekke musikkrelaterte medlemsrabatter hos musikkbutikker som 4Sound og Gitarhuset.

I tillegg tilbyr vi kurs og billige øvingslokaler til alle våre medlemmer. Spiller du ikke i band, men har lyst? Da kan du bli med på bandkurs eller LOUD! Bandleir.

For å bli bandmedlem:

Bandmedlemskap i AKKS varer ut kalenderåret og må fornyes hvert år.

Du kan lese mer om bandmedlemskap i AKKS her.

Hvem er vi?

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som jobber for å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner og andre underrepresenterte grupper i alle ledd av musikklivet. Vi vil ha likestilling og kjønnsbalanse i norsk musikkliv!

Selv om hovedfokuset vårt er jenter, ikke-binære og transungdom backer vi alle som vil prøve seg innen musikk – uansett kjønnsidentitet, alder, religion og etnisitet. AKKS er for deg som er engasjert i at alle skal ha like muligheter i norsk musikkliv.

Les mer om oss her.

Velkommen til #AKKSfamilien!