AKKSNord

Alle aktiviteter og workshops I AKKS Nord avlyst inntil videre.

I 2018 startet AKKS å bevege seg mot den nordlige delen av landet vårt. Målet er å starte opp en ny avdeling i Nord-Norge med navnet AKKS Nord. Avdelingen vil ha en hovedbase i Bodø, men vil også arrangere workshops i de tre nordlige fylkene: Finnmark, Troms og Nordland.

AKKS Nord ligger foreløpig under AKKS Norge. Selvom prosjektet ikke er helt i mål har vi allerede arrangert workshops i både Finnmark og Nordland.

Høsten 2018 arrangerte AKKS Nord en bandworkshop i Alta i Finnmark for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn. Vi hadde fire dager med låtskriving, bandkurs, instrumentkarusell, lek og konsert. Workshopen ble arrangert på ungdomshuset «Huset» i Alta.

I samarbeid med Kjerringråkk og workshopuka «FRUKT» arrangerte AKKS Nord også en dagsworkshop i Bodø på Hunstad Kultursenter. Dette var en instrumentkaursell for jenter hvor alle deltakerne fikk lære en bestemt låt på alle instrumentene (trommer, gitar, bass, keyboard og sang).

AKKS Nord vil igjen arrangere bandworkshop for jenter samt. dagskurs i forskjellige byer.

Hvis du er interessert i prosjektet, enten som deltaker på kurs eller samarbeidspartner må du gjerne ta kontakt med med oss på nord@akks.no eller +47 958 00 941.

Følg AKKS Nord på Facebook for oppdateringer og annonsering av kurs og arrangementer i nord!