Vokal

En-til-en undervisning i vokal (5 uker)

Kursdager: hver tirsdag fra 18. mai – 15. juni.
Etter innsendt påmelding til kurset vil du bli tildelt 40 min undervisningstid mellom kl. 17:00-21:30. Vi tar kontakt med deg på mail. Mailen er ikke automatisk, men vi svarer deg så fort vi kan.

Pris: denne våren koster kurset 500 kr (introduksjonspris) dersom du er medlem i AKKS, og 1000 kr for ikke-medlemmer. Du kan enkelt melde deg inn i AKKS (koster 50 kr) her: Bli medlem

Les mer om medlemsfordeler.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden. 


Vår instruktør i vokal heter Birgitta Alida Hole. Birgitta er vokalist og låtskriver i sitt soloprosjekt “Birgitta Alida” og spiller i bandet “Strange Hellos”. Birgitta begynte å spille og lage musikk da hun var barn, og tok timer i piano, fiolin og sang, før hun gikk på musikklinja på Kongsbakken VGS, jazzlinja på Sund Folkehøgskole og tok sin bachelor i jazzvokal på Griegakademiet (UiB). Med sine prosjekter har hun spilt konserter på festivaler som Bergenfest og Øyafestivalen, og hun har medvirket som vokalist og låtskriver på flere kritikerroste utgivelser som hennes debut EP «Birgitta Alida EP» og Strange Hellos album «Chromatic». 

Birgitta har vært instruktør i AKKS Bergen i flere år, og synes det beste med å være instruktør hos AKKS er å se at deltakerne opplever mestring og glede over å synge. Hun elsker å møte alle de ulike personlighetene og se hvordan dette gjenspeiles i sang og musikkpreferanser. Hun synes det beste med å være vokalist er å kunne formidle følelser gjennom sang, og på hennes sangkurs får du sammen med henne, utforsket din egen stemme.