Timani – Bevegelseslære for musikere

Helgekurs i Timani - bevegelseslære for musikere (2 lørdager)

Kursdager:
Lørdag 15. mai kl. 12:00 – 16:00 (med pause)
Lørdag 29. mai kl. 12:00 – 16:00 (med pause)

Pris: denne våren koster kurset 500 kr (introduksjonspris) dersom du er medlem i AKKS, og 1000 kr for ikke-medlemmer. Du kan enkelt melde deg inn i AKKS (koster 50 kr) her: Bli medlem

Les mer om medlemsfordeler.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden. 


Hva er Timani: Timani er en metode som gir konkrete verktøy for å øke utholdenhet og redusere risikoen for belastningsskader gjennom bevegelseslære for musikere.

Om kurset: Gjennom undervisning i Timani lærer du grunnleggende bevegelseslære i relasjon til musikalsk uttrykk og teknikk. På dette kurset vil du få teoretisk kunnskap, praktiske og fysiske øvelser med og uten instrument og en anledning til å implementere og prøve ut ny motorisk og nevrologisk kunnskap i ditt eget spill.

Timani forener relevant anatomisk, nevrologisk og biomekanisk kunnskap, bevegelsesanalyse og praktiske og fysiske øvelser, med og uten instrument. Metoden er utviklet for å møte musikeres unike arbeidskrav og utfordringer og gir en dypere og mer konkret forståelse av hva som faktisk må skje i kroppen for å oppnå funksjoner som “fri pust” “varm klang”, “støtte”, “tunge armer” og “avslappede skuldre”.

Les mer om Timani på: www.timani.no


Instruktør: Vår instruktør i Timani heter Julie Enger Børresen. Julie er Timani-lærer og har tatt Timani-sertifisering som går over 3 år på Musicians´ Health and Movement Institute i Oslo.

I tillegg er hun aktiv låtskriver, produsent og artist under navnet LULI. Hun har spilt mye i både Norge og utland, og har hatt musikken sin listet på NRK P3 og P13 (singelen “Ikkje sant” listet i hele 10 uker på P3!). Hun gav nylig ut sitt debutalbum  “Bare et menneske”.  I fjor var hun en av tre vinnere av “Etter Oss” sin klimalåtkonkurranse med låta “Under Vann”. Denne ble da gitt ut via Jansen Records. Hun driver nå sitt eget label som heter Artist Balance. Julie har 10 års erfaring fra musikkbransjen som låtskriver og trommeslager i Frk. Fryd (Sony), vært på ulike låtskrivercamper både som låtskriver og produsent, og var co-founder av låtskrivercampen “Nordic Songs“, som jobber for å få flere kvinnelige produsenter inn i musikkbransjen.