Logic Pro synth-programmering

En-til-en undervisning i programmering av synth i Logic Pro (5 uker)

Kursdager: hver tirsdag fra 18. mai – 15. juni.
Etter innsendt påmelding til kurset vil du bli tildelt 40 min undervisningstid mellom kl. 19:00-21:20. Vi tar kontakt med deg på mail. Mailen er ikke automatisk, men vi svarer deg så fort vi kan.

Pris: denne våren koster kurset 500 kr (introduksjonspris) dersom du er medlem i AKKS, og 1000 kr for ikke-medlemmer. Du kan enkelt melde deg inn i AKKS (koster 50 kr) her: Bli medlem

Les mer om medlemsfordeler.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden. 


Om kurset: Kurset er først og fremst ment for deg som allerede har programvaren Logic, og ønsker å utforske synth-programmering. Her vil du blant annet kunne lære mer om å skru dine egne synth-lyder og se på sampling for live eller innspilling. Vi forsøker å tilpasse kurset etter hver enkelt deltaker. Under første time kan du derfor kartlegge hva du ønsker å få ut av kurset sammen med vår instruktør.

Dersom du er nysgjerrig på musikkprogrammet Logic Pro, men ikke har det fra før, kan vi opplyse om at det finnes en “90 day free trial” som du kan laste ned for å delta på kurset (her må du huske å stoppe “abonnementet” dersom du ikke ønsker å kjøpe programmet etter 90 dager). Bruker du et annet musikk-program som f.eks Pro Tools eller Ableton kan du ta kontakt for å høre om muligheter for å delta på kurset.


Vår instruktør i synth er Eline Brun. Hun er pianist, vokalist, produsent og låtskriver. Eline underviser i synth gjennom musikkprogrammet Logic.

Eline har en bachelor i utøvende musikk – med musikkproduksjon fra Liverpool Institute for Performing Arts. Hun driver aktivt med musikk som musiker og låtskriver i bandet I SEE RIVERS. Eline jobber også som lydtekniker i musikkstudioet Studiowz i Wales.