Bli med på leir i sommer!

Med smittevern og musikkglede i fokus vender LOUD! tilbake til Haugetun Folkehøgskole denne sommeren. Bli med på en uke fylt med nye venner, musikalske utfordringer, lek og moro!

Etter et års koronapause er årets beste sommereventyr igjen på plass på Haugetun Folkehøyskole på Rolvsøy utenfor Fredrikstad. Årets leiruker er fra 20.-26. juni og 28.juni-4.juli. Jenter, trans og ikke-binære mellom 11 og 17 år vil blant annet lære å spille i band, få nye venner og spille konsert (dersom smittesituasjonen tillater det). Uansett om du har spilt tidligere eller er helt fersk så kommer dette til å bli en lærerik og spennende uke med fokus på musikkglede og mestringsfølelse!

Fra 20.-26. juni vil også elektroLOUD-universet innta Haugetun. Er du nysgjerrig på elektronisk musikkproduksjon? Eller har du lyst til å utvikle produsentferdighetene dine videre? I år kan du altså få dette, samtidig som du opplever samholdet og fellesskapet på leir. Band og instrumentundervisning vil bli byttet ut med egen veiledning i programmet Ableton Live. Her vil du blant annet lære hvordan en kan lage beats, legge inn akkorder og programmere synther. På slutten av uken vil du få muligheten til å vise frem det du har laget på den avsluttende konserten.

Les mer om årets leirtilbud og meld deg på her.

Du er et forbilde! For å lage leir trenger vi også tidenes beste leir-crew <3

Bli frivillig på LOUD!

Er du glad i å ta bilder, eller har du lyst å lære å sette opp et trommesett? Har du lappen, eller kanskje du kan masse morsomme leker? Da kan du være med og å gi en gjeng kule kids sin livs sommer!

Bli LOUD-lærer

Brenner du for å undervise i samspill og har et ønske om å rekruttere flere kvinner til musikkbransjen? Vi søker lærere med stort engasjement, iver og lyst for å undervise i trommer, elbass, elgitar, tangenter eller sang.

Les mer om hva vi kan tilby, hva de forskjellige stillingstypene innebærer, og hvordan søke her  OBS søknadsfrist 15. februar, 2021.