Vi lanserer AKKS-stipendet

Endelig kan AKKS Trondheim tilby helt eller delvis redusert deltakeravgift på alle våre kurs.

AKKS er en ideell musikkorganisasjon som jobber for likestilling i musikklivet. Vi ser at det er flere grupper som faller utenfor tradisjonell musikkundervisning og musikklivet generelt, og vi jobber for at alle skal finne sin plass i musikken, uavhengig av bakgrunn, kjønn, språk, legning, religion, funksjonsnivå, etnisitet osv.

Derfor er vi utrolig glade for å kunne lansere AKKS-stipendet. AKKS-stipendet gir alle under 26 muligheten til å be om helt eller delvis redusert kursavgift på alle våre kurs, og det vil si at økonomi ikke trenger å stå i veien for deltakelse hos oss.

Vi ber ikke om dokumentasjon eller en grunn for hvorfor en deltaker trenger AKKS-stipend, vi stoler på at om en deltaker krysser av for dette i påmeldingskjemaet så betyr det at denne personen har et reelt behov for dette. Vi tilbyr AKKS-stipend på alle kurs, alt fra gitar og trommer til LOUD – bandleir, låtskriver- eller DJ-kurs. Som vanlig tilbyr vi i tillegg gratis øving i våre lokaler, samt gratis utlån av instrument i kursperioden.

Vi håper du tar en titt på våre kurstilbud og blir med oss når høstens kurs settes igang!

AKKS-stipendet støttes av Bufdir.