#akksfamilien presenterer: Fjore Müller

AKKS Trondheim hadde ikke vært hva vi er i dag uten medlemmene våre, og sammen med de andre AKKSavdelingene i Norge vil vi løfte frem et lite utvalg. Neste medlem ut er Fjore!

Hei Fjore! Fortell litt om deg selv?

 Jeg er en femten år gammel gutt som bor i Trondheim og har gått på AKKS sitt trommekurs i fire år.

Hvordan var ditt første møte med AKKS?

Da jeg først møtte opp på AKKS var jeg ganske sjenert, men det viste seg fort at alle var veldig snille og dette hjalp spesielt siden jeg ikke hadde noen erfaring med instrumentet mitt (trommer) fra tidligere.

Hva betyr AKKS for deg?

 Siden et trommesett er ekstremt dyrt betyr det mye å kunne spille på et ordentlig ett av og til, enten det er for å lære eller bare ha det gøy.

(red.anm: som kurselev øver du gratis i våre lokaler i hele kursperioden, så om du ikke har trommesett selv så har du tilgang til det hos oss!)

Hvilken følelse gir det deg å spille musikk?

 Når jeg spiller musikk blir jeg glad og selv om det kan være slitsomt å øve inn noe er belønningen en enorm mestringsfølelse som er verdt strevet.

 Hva har du lært av å spille i band som du ikke ville lært på egen hånd?

 Det å spille i band kan ikke sammenlignes med det å spille alene. Du spiller i en gruppe, noe som betyr at du må høre etter hva de andre spiller og alle hører hva du spiller. Dette skaper en ny utfordring samtidig som det også gjør det lettere for deg selv. Du treffer også nye fine mennesker og kan framføre en konsert, en opplevelse som er helt ubeskrivelig.

Jeg har vært med på AKKS sitt bandkurs flere ganger og anbefaler alle til å melde seg på så snart det er mulig igjen.


Fjore er et av de mange elevene som har hatt sin start hos oss. Lær mer om AKKS Trondheims kurstilbud som Fjore har benyttet seg av ved å følge lenken.

 

Les om kurstilbudet vårt her.

 

Følg med på vår Facebookside for å lese intervjuer med medlemmer og artister knyttet til andre AKKS-avdelinger i hele sommer.