Viktig informasjon om COVID-19/Coronavirus

AKKS Trondheim stenger f.o.m 13.mars til 15.april

For å forebygge COVID-19 coronasmitte har vi besluttet å stanse all kurs, øving og arrangement-aktivitet inntil videre. Som følge av utbruddet av coronavirus og i tråd med de nye tiltakene fra regjeringen, har Helsedirektoratet blant annet etablert forbud mot og stenging av alle kulturarrangementer frem til 15.april.

AKKS Trondheim ønsker å følge råd om at det ikke gjennomføres aktiviteter i den nærmeste tiden der mennesker skal samles fysisk.

Følgende nettsted gir informasjon og konkrete råd om coronaviruset til befolkningen:

fhi.no
helsenorge.no

Vi vil se an situasjonen og ta en ny vurdering etter 15. april.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål enten her på facebook, på mail trondheim@akks.no eller telefon 976 31 265 mellom 9 og 16 i ukedager.

Important notice!

In order to do our part in slowing the spread of COVID-19, corona virus, we are stopping all course, rehearsal and concert-activity. The Norwegian Health Department has today strongly advised against any activities where people meet physically. As we are also not able to guarantee sterile environments in our rehearsal rooms we are shutting these down as well. We will re-evaluate over easter. If you have any questions please contact trondheim@akks.no, write to us here on Facebook, or call 976 31 265 between 9 and 16 during weekdays.