Feminalen Presenterer: Emilie Storaas

Mange fikk øynene opp for vokalisten og låtskriveren Emilie Storaas da en av låtene hennes ble brukt i den populære NRK-serien «Unge Lovende». Storaas slapp sitt etterlengtede debutalbum 1. februar i år, og nå kommer hun til Trondheim for spille releasekonsert!

Debutalbumet, som har fått tittelen «Slow Girl», er særegen hifi-pop, hvor Emilies sterke stemme endelig får skinne. Produsert sammen med Karl Klaseie og med musikere fra band som Broen, Jenny Hval og The Fjords, er «Slow Girl» en energisk og særegen debut, og Storaas leverer med overbevisning og stålkontroll.

Storaas har gjort seg bemerket i jazzduoen Kjemilie, sci-fi popbandet Svankropp og samarbeidet med elektronikaduoen Wauwatosa. Hun har åtte utgivelser bak seg, og dette er hennes første soloplate.

Fredag 31. mai
konsertstart 21:00
Ordinærpris: 200,-

AKKS-medlem/Student: 100,-

ID: 20

Kjøp billetter her

Bandet:
Ivar Myrset Asheim – trommer
Vegard Lien Bjerkan – keys
Marius Hirth Klovning – gitar