UFLAKKS-samarbeid med Mai:Jazz!

Vi er så heldige som får lov til å tilby ungdom innpass på tre av konsertene på MaiJazz til UFLAKKS-pris<3

Angélique Kidjo “Mother Nature” 08. mai:

Angélique Kidjo

Angélique Kidjo til Maijazz med sitt Grammy-pris vinnende album “Mother Nature” for beste verdensmusikk, og hvor hun markerer 40 år som innflytelsesrik artist!

Kidjo er en av de mest enestående artistene de siste tiårene, en fremsynt og kreativ tenker – en artist som ønsker å undersøke sammenhengene mellom ulike musikalske kulturer. Hun er afro-popens dronning og BBC satte henne på listen over Afrikas mest ikoniske personer. Men først og fremst er hun en kunstner med et viktig budskap – kom og hør det i Stavanger konserthus onsdag 8. mai.

Dirty Loops 03. mai:

Dirty Loops er ren spilleglede og svensk dynamitt med musikalske krumspring som får deg til å sitte måpende og høre! Jonah Nilsson (keyboard- og vokalvirtuos), Henrik Linder (et bassgeni) og Aron Mellergård (en duracellkanin på trommer) pøser ut energi med store doser funk og jazz og pop og soul og fusion og gospel og electronica og disco og you name it…

Er du sugen på en bakoversveis er det bare å møte opp i Kuppelhallen fredag 3. mai.

Nils Petter Molvær “KHMER” 07. mai:

Feiringen av denne perlen i norsk jazzhistorie er ikke noe du vil gå glipp av! Nils Petter Molværs legendariske «Khmer». Verket etablerte hans posisjon som en av de ledende stemmene til den nye europeiske jazzbevegelsen på nittitallet. På albumet møtes massive beats og bankende grooves for å underbygge Molværs atmosfæriske trompetsoloer. Molværs musikk strekker seg ut i tid og rom og underkaster seg øyeblikkets nye teknologi for å gi oss stadig nye uttrykk.

Feiringen av denne perlen i norsk jazzhistorie er ikke noe du vil gå glipp av! Kuppelhallen tirsdag 7. mai

 

Billettene koster 150 kr, men har du behov for gratisbillett sender du oss en melding:)

PS: DET ER VELDIG BEGRENSET MED BILLETTER PER KONSERT!