Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

AKKS Musikkleir, gratis, hele juli, på Metropolis!!

26. juni 2020 @ 08:00 - 17:00

AKKS Musikkleir Sommeren 2020

AKKS Stavanger arrangerer musikkleir hele Juli på Metropolis, i Stavanger sentrum. Gratis for ungdom 11-18 år. Lær å skrive sanger, jobbe i studio, lag musikkvideo, og spill i band!


Uke 28 6.-10. juli – Låtskrivercamp
Vil du lære å skrive egne låter? Drømmer du om å bli artist eller musikkprodusent? Spiller du et instrument? Har du aldri har laget musikk før, men synes det høres spennende ut? I uke 1 skal vi skrive og produsere låter, møte kule låtskrivere og se hvordan de jobber, besøke studio, spille inn musikk og ha konsert!  Jobb med egen låtskriving, få workshops av noen av Stavanger’s beste låtskrivere, studioprodusenter og musikere, få innspill og tilbakemelding, jobb med tekniker og forskjellige sjangre.

Uke 29 13.-17. juli – Artist-Branding
Er du fascinert av folkene bak artistene? Management, promotering, foto, design og videoskapere? Eller er du en artist selv som lurer på hvordan du jobber med markedsføring? Kanskje du er interessert i foto og media? I uke 2 skal vi lage plakater, lære om foto, arbeide med markedsføring av artister og lage vår helt egne musikkvideo! Deltakerne får opplæring i hvordan brande og promotere en artist. For deg som er eller vil jobbe med musikkartister.
Fotoshoot, musikkvideo, back-story og grafisk design. Vi får besøk av noen av Stavangers kuleste fotografer og videoskapere!

Uke 30 20.-24. juli – DJ/Hip-Hop/Studio

Digger du hip-hop og elektronisk musikk? Drømmer du om å bli rapper, DJ eller produsent? I uke 3 skal vi lære om beats, lære å rappe, om DJ-ing, besøke studio og ha konsert! Vi får blant annet besøk av Izabell og Tore Pang!

Lag dine egne beats, rap-workshop, spill inn dine låter i studio, branding av hiphopartister, live-fremføring, DJ-workshop!

Uke 31 27.-32. juli – Bandleiren LOUD! *for jenter/trans/ikke-binære
LOUD! Bandleir kommer til Stavanger! Drømmer du om å spille i band? Drømmer du om å lære et instrument? Lage egne låter? Spille konsert? Uke 4 er kun for jenter, trans og ikke-binære, og vi skal lage de kuleste nye bandene Stavanger har sett! På LOUD! får du også møte andre musikkinteresserte og få nye venner. Spill i band, skriv sanger, gå på konsert, og spill for hverandre!

Drop-in tilbud:
Det vil også være åpent for drop-in musikkaktivitet for deg som ikke kan melde deg på en hel uke. Følg med på facebooksiden vår for full oversikt over hver ukes drop-in aktiviteter.


Hvem lager AKKS Musikkleir?
AKKS arrangerer kurs, UFLAKKS-konserter for de under 18 år, bandleire og workshop i Stavanger! AKKS Musikkleir ledes i år av musikerene Julie Enger Børresen (LULI, Frk. Fryd, Produsent) og Haley Shea (Sløtface), i tillegg til mange spennende profesjonelle musikere og kulturaktører- som gleder seg til å henge med musikkinteresserte ungdommer i Stavanger!

Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune.

Denne samlingen er organisert i tråd med gjeldende FHI-anbefalinger for å minimere COVID-19-smitte. Hvis du ikke føler deg frisk, kan du ikke delta. [https://www.fhi.no/]


Detaljer

Dato:
26. juni 2020
Tid
08:00 - 17:00

Arrangør

AKKS Stavanger
Epost:
stavanger@akks.no
Hjemmeside:
www.akks.no/stavanger

Sted

AKKS Stavanger
Nytorget 1
STAVANGER, Norge 4012 Norge
+ Google Map
Telefon:
94201914
Personvern og cookies