Ledige plasser på kurs

19. – 22. april starter vi opp nye kurs på USF Verftet og det er fortsatt et par ledige plasser!
Under er en liten oversikt over hvilke kurs det er ledige plasser på.
Oversikten oppdateres fortløpende. Velkommen på kurs hos oss!

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss. Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

DJ 2 – DJ-kurs for viderekomne
Oppstart mandag 19. april

DJ 2 er for deg som kan det grunnleggende og er på jakt etter å videreutvikle kunnskapene dine. Her jobber vi med å dyrke fram egen sound og går dypere inn i den kreative rollen som DJ.

påmelding nivå 2 kl. 17-19

Kursdager: 19.4, 26.4, 3.5, 10.5 og tirsdag 25.5.

Kurset holdes på USF Verftet, 2. etasje ved AKKS sine øvingslokaler.
Les mer om DJ-kurset her

 

Elgitar nivå 1 – nybegynner
Oppstart onsdag 21. april

På vårt nybegynnerkurs får du en innføring i gitaren som instrument og hvordan bruke en forsterker. Kurset vil gi deg det du trenger for å komme i gang med gitarspillingen og å spille låter. Vi jobber med spilleteknikk, grunnleggende akkorder og enkle riff. Gjennom øvelser lærer du å manøvrere på gitarhalsen og treffe riktig strenger når du spiller. Vi går også gjennom hvordan stemme gitaren og begynner tidlig å spille enkle låter, alene eller sammen i gruppen. Kurset krever ingen forkunnskaper og er for deg som ikke har spilt før eller spilt svært lite.

Påmelding nivå 1 kl. 17-19

Kursdager: Onsdager 21.4, 28.4, 5.5, 12.5 og 19.5.

Kurset holdes på USF Verftet, 4. etasje ved AKKS sine kontorer.
Les mer om elgitarkurset her

 

Junior pianokurs nivå 1 – nybegynner
Oppstart torsdag 22. april

På kurset for nybegynnere, el-piano nivå 1, lærer en ulike skalaer og akkorder, og begynner tidlig å spille låter. Vi utforsker ulike spilleteknikker og de vanligste akkordvendingene. Gjennom øvelser får du den grunnleggende kunnskapen om instrumentet du trenger. I løpet av kurset vil man spille, alene og sammen med andre. Kurset vil gi det en trenger for å komme i gang med pianospillingen og å spille låter.

påmelding elgitar junior

Kurstid: Torsdager kl. 16:30-18:00
Kursdager: Torsdager 22.4, 29.4, 6.5, 20.5 og 27.5.
Les mer om pianokurset her

 

Har du spørsmål?

Vi er tilgjengelige på e-post, kontoret@bergen.akks.no eller tlf. 55557555. Kontortid mandag til fredag kl. 10-15.