Juniorkurs – Piano 9 til 13 år

Piano er et allsidig instrument som passer de fleste sjangre og er essensielt innen musikkproduksjon og låtskriving.

Våre juniorkurs bygger på samme opplegg som våre ordinære kurs, men er tilpasset yngre deltakere.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre til fem deltakere. Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.

Kurset holdes på USF Verftet, i 2. etasje ved AKKS sine øvingslokaler.

Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse kursavvikling hos AKKS Bergen her!  Har dere spørsmål, ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.På kurset for nybegynnere, el-piano nivå 1, lærer en ulike skalaer og akkorder, og begynner tidlig å spille låter. Vi utforsker ulike spilleteknikker og de vanligste akkordvendingene. Gjennom øvelser får du den grunnleggende kunnskapen om instrumentet du trenger. I løpet av kurset vil man spille, alene og sammen med andre. Kurset vil gi det en trenger for å komme i gang med pianospillingen og å spille låter.

Februarkurs

Kurstid: Torsdager kl. 16:30-18:00
Kursdager: 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 11.3 og 18.3.
Ikke kurs i vinterferien 4.3.


Aprilkurs

påmelding elgitar junior

Kurstid: Torsdager kl. 16:30-18:00
Kursdager: Torsdager 15.4, 22.4, 29.4, 6.5, 20.5 og 27.5.
Ikke kurs 13. mai grunnet Kr. Himmelfartsdag.Praktisk om kurset

  • Kurset går over 6 ganger med 1,5 time undervisning inkl. pause hver kursdag. Totalt 9 timers undervisning.
  • Undervisningen foregår i grupper på 3-5 deltakere, hvor hver deltaker har sin egen forsterker.
  • Ta med gitar, jackkabel og stemmeboks.
  • Det er mulig å leie gitar om man ikke har det. Mer info om leie av instrument og registrering av dette kan man gjøre via dette skjemaet.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene.
  • Kurset holdes på USF Verftet


Instruktør for pianokurs våren 2021 er August Riise

August Riise har spilt piano siden ungdomsskolen og syns det å sette seg bak pianoet er noe av det gøyeste som fins! “Piano er på en måte alle andre instrumenters mor; det har stor rekkevidde, det er lineært og oversiktlig og ikke minst låter det utrolig kult i nærmest alle sjangre! Dessuten gjør pianoet det mulig å akkompagnere seg selv, en mulighet man ikke har med de fleste andre instrumenter."

August har vært instruktør i to semestre hos AKKS. På August sine kurs vektlegges spilleglede og man prøver å spille låter så fort som mulig. “Det er ganske utrolig hvor mye man kan gjøre med en skala og tre akkorder! Ved å lære låter med en gang trener man opp harmoniske, melodiske og rytmiske ferdigheter og hvordan disse musikalske elementene henger sammen. Når man har lært seg én låt blir det gøyere og lettere å lære seg neste!". I tillegg til piano spiller han også litt gitar, trombone og synger.

August spiller for tiden i progbandet Trojka. Han har lenge vært spesielt glad i progrock, jazz fusion og R&B, men han utelukker ikke noen sjangre.Priser instrument-, vokal- og elektronisk musikkurs vår 2021

  • kr. 1 790* Kursavgift juniorkurs inkl. medlemskap i AKKS 2021
  • kr. 3 000  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.